◕ Nu poate fi descrisa.
◕ Dar exista.
◕ Lucrurile care sunt perfecte.
◕ Sunt asa de perfecte, incat nu le mai vedem.
◕ Dar daca nu vedem perfectiunea, nu inseamna ca nu exista.
◕ Exista, dar se ascunde in alta perfectiune.
◕ E un puzzle in alt puzzle.
◕ Si pana la urma daca e asa
perfect,
nu poti sa iti dai seama ca e
perfect deoarece nu mai vezi
greseala.
In orice domeniu, ai incerca sa gasesti "perfectiunea "... e imposibil sa o gasesti pentru ca NU EXISTA!
Nu exista :)
Dar baiatul asta ajunge cat-de cat la perfectiune :D
http://images4.fanpop.com/......00-303.jpg
Eu zic asa: o fata buna in toate, cu un look perfect si fara retusuri, cu un par de aur si o rochie de matse, cea mai frumoasa dintre toate.
Nu are nici un defect... dar din pacate nu exista..sau poate ca exista dar nu am aflat-o noi?
Oameni buni nu am zis sa imi descrieti o persoana perfecta.Doar sa imi ziceti cum va imaginati voi perfectiunea.Nefolositor si Eronat daca spuneti ca nu exista.
Viata este perfecta, de fapt totul este perfect daca ai ochi de persoana care priveste din culise.
Perfectiunea e deja o descriere. Esti perfect, te descriu. Cred ca ai vrut sa spui cuvinte care te fac sa intelegi mai bine ce e aia perfectiunea.Nimeni nu e perfect...Hmm...
Perfect-bun in toate
Pai... chestia e ca nu exista o persoana perfecta dar sa zicem ca daca ar fi insemna, ceea ce cred eu ca ar trebui sa fie:frumos, destept, talentat, bogat, simpatic, smecher adica sa fie popular cat de cat, spontan etc. acum nu imi mai vine ceva in cap dar daca imi mai aduc aminte iti spun...
Imi pare rau ca vrei sa aflii perfectiunea... dar ce mai cauti aici daca vrei cu asa ardoare sa o cauti? citeste o carte iti recomand Perfecţiune - Ficțiune adulți. bafta!
Ivy draga mea eu am vrut sa vad ce insemna perfectiunea si din alte puncte de vedere.Eronat si nefolositor din partea mea.
Inseamna ca nu stii ce inseamna cuvantul "eronat", si...nu, nu sunt fata
Omul perfect, e asa cum il vezi tu.
Pentru ca o vorba sau ceva din credinta zice, ca "Daca Perfectiunea ar fi, Eu n-as mai exista.Deci din punctul tau de vedere.
Eu vad perfectiunea in omul realizat si ferici.
Prin om realizat, eu vad un om cu o familie iubitoare, cu un servici care ii palce si cu o viata destul de frumoasa, o viata cu tot cu necazuri si probleme, dar peste care trece.
Drog al celor slabi, si detasati de realitate, ce nu pot privi anumite situatii obiectiv, sau au nevoie de idealuri imposibil de atins.