April
| April a întrebat:

Cum e mai intelept :sa cautam placerile vietii sau sa ne ferim de relele ei?

12 răspunsuri:
| Alphawolf a răspuns:

E bine sa cauti placerile vietii, dar sa fii selectiv, si cu "capul pe umeri" ca sa te opresti la timp...

| Bacemi a răspuns:

Intelept este sa putem face alegerile corecte. Eu sunt adeptul vorbelor lui Pascal : '' Placerea oamenilor mari este sa faca oamenii fericiti. ''

nony
| nony a răspuns:

Sa traim viata si cu placeri si cu rele. Daca ar fi doar placere, asta ar insemna sa traim un vis.Nu vreau vise, vreau realitate. Vreau sa simt durerea si placerea.Suna sado-maso, dar fiind vorba de viata imi este acceptat.
O sa-ti spun un ¨adevar¨ in afara contextului, sper sa-mi fie iertat tongue : ¨Nimeni nu moare virgin, viata ne f***e pe toti ¨

Răspuns utilizator avertizat
| alexutzu00791 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin placerile vietii smug. Daca eu inleg prin placerile vietii o viata solitara, izolat in munti dedicat Domnului, de ce rau ar trebui sa ma feresc? Diavolul nu urca n munti ca are rau de inaltime

| User a răspuns:

A doua variantabig grin.

| robyroby a răspuns:

Eu zic ca e mai bine sa le cautam, doar o viata avem happy!

Numai bine, Robyy.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata ai parte si de bune si de rele. Nu poti avea parte numai de bucurii sau numai de nenorociri. Trebuie sa gasesti puterea de a trece peste perioadele rele, si sa te bucuri de perioadele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine sa traim sincer cu toate relele sau bunele vietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fugi de ele. Cat mai e timp. Daca nu, mai tarziu vei regreta... Vesnic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fugi de ele. Cat mai e timp. Daca nu, mai tarziu vei regreta... Vesnic!

Întrebări similare