Ce este mai rau, sa mori din cauza unei supradoze sau sa mori intr-un accident auto? In ambele cazuri o sfarsesti asa ca pana la urma unde este rostul intrebarii? Sau este la modul ''ce ai prefera sa''? Eu as prefera sa mor inainte de a ajunge in oricare din acele doua situatii.
In ambele situatii mori mai devreme sau mai tarziu. Daca esti obez grasimea pana la urma iti va ajunge la inima si vei muri. Daca fumezi mult pe o perioada lunga de timp plamanii tai se vor face praf. Eu as zice ca fumatul cred pentru ca daca esti obez nu poti face sport pentru ca obosesti repede, nu se uita nicio fata la tine etc. Dar daca te mentii la maxim 100kg nu o sa ai probleme mari
Sanatos e sa faci macar 30 de minute de mers pe jos zilnic si sa consumi 5 fructe pe zi sa mananci de 3 ori carne pe saptamana, sa mananci grasimi sanatoase de 3 ori pe saptamana, asta inseamna sanatate multe fructe, legume, un paharel de vin rosu de 2, 3 ori pe saptamana, sa eviti sa mananci multe calorii, fumatul =te trimite la moarte
Niciuna.
Nu vad de ce obezitatea si fumatul ar trebui sa fie clasificate ca "sanatoase".
Nu stii zicala "Totul vrea sa te ucida"?
Oricat ai face spot si ai manca sanatos tot vei muri odata si odata.
Mai bine fumezi decat sa te stresezi.
Clar sa fi obez fiindca te ucide mult mai repede si e mult mai incomod decat fumatul in general abele sunt nocive insa obezitatea este mult mai rea decat fumatul.
Depinde de organismul fiecaruia. Sunt oameni care fumeaza putin si fac cancer si obezi care ajung pana la adanci batraneti.