| AvalohAlyn a întrebat:

Cum e mai usor sa ajungi de la extaz la agonie sau de la agonie la extaz? Si ..cum se intampla mai des?

10 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Păi de la agonie la extaz. Nu mai stau acum să explic dar ai zis bine.

| J0B0MAT a răspuns:

Eu iti zic din experienta mea.Cand incerci cum poti tu mai bine sa faci ceva frumos pentru cineva, sa iti pui tot sufletul in acel lucru si sa vina acea persoana sau alte persoane sa isi bata joc de tot ce ai incercat tu sa faci. Ajungi foarte usor asa de la extaz la agonie.

| oprescudorin11 a răspuns:

Eu cred ca se trece usor si intr-un sens si in altul:Castigi la ruleta 100.000$ si ajungi la extaz, apoi mizezi tot ce ai si pierzi. In cateva secunde ai ajuns la agonie.Iesi afara din Cazino si gasesti pe jos 10Euro si ai ajuns la extaz.E chestie de biochimie care functioneaza in functie si de cat de sentimental esti.
Daca esti un dur, nu mai functioneaza in nici un sens!

| OoBunnyoO a răspuns:

Teoretic vorbind, de la agonie la extaz. De exemplu, atunci cand suntem tristi plangem, iar in momentul acesta creierul produce endorfine, asociate cu starea de extaz si de bine. De aceea, dupa ce plangem, ne simtim mai relaxati. Sau in fine, asta este o parte a procesului.
Si cand radem si ne simtim bine producem endorfine, dar nu vom cadea in extrema cealalta, ci doar ne vom simti relaxati, la fel ca si in primul caz.

| AvalohAlyn explică (pentru OoBunnyoO):

Eu as merge pe faptul ca multi trec de la extaz la agonie.sadMai multi decat o fac invers.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Din punctul de vedere al anatomiei, creierul nu prea functioneaza asa. big grin
Insa este posibil ca multi sa simta asta pentru ca au impresia asta. Si eu am crezut o buna perioada ca daca m-am simtit fericita, ceva rau se va intampla, dar este doar un tipar de gandire.
Depinde. Aceasta trecere are loc intr-o perioada scurta de timp sau intr-o perioada lunga?

| haistai a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Off topic. Imi place poza ta, superb filmul ar fi fain sa mai faca o triologietongue

| OoBunnyoO a răspuns (pentru haistai):

Mersi la fel. Cred ca esti unica persoana de pana acum care s-a prins la ce face referire. laughing Si mie mi-ar placea, dar nu imi fac prea mari sperante, din pacate.

| syd2 a răspuns:

Citind Agonie si Extan de Iriving Stone laughing
desi nu are nici o legatura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai usor e sa ajungi la o.rgasm citind raspunsurile anostei iepuroaice droid OoBunnyoO.