Cred ca o persoana ratata este o persoana care nu are incredere in ea.Este gresit sa ne comparam cu altii.Fiecare are potentialul sau.Ea isi repeta mereu eu nu pot sa fiu asa ca altii, si chiar nu va fi, pentru ca nu are incredere.Trebuie sa aiba un scop si sa lupte pentru a ajunge acolo.Din toate esecurile poti sa inveti.Fiecare om are si lucruri bune si rele.Nu trebuie sa se lase descurajat.Sa isi faca o ordine a prioritatilor.Sa fie un luptator.Probabil a gresit ca nu a vrut sa asculte de parinti, sau de cei care l-au sfatuit sa faca ceva.
Woodenpints
Mi-as dori din toata inima sa fii cel putin la fel,, de ratat,, ca mine!
Ratati sunt doar ce-i ce rateaza viata prin sinucidere. Restul, sunt doar debusolati.
Poate, e chiar o lipsă de modestie să declari: sunt un ratat! Ca să devii "ratat " trebuie să fi avut nişte visuri înalte, nişte ambiţii mari. [Octavian Paler]
Sunt un ratat, inca n-am castigat la Lotto!
La asta nu pot să-ți răspund, nu m-am considerat niciodată o ratată deci nu știu cum e...
O persoană ratată e ratată doar dacă așa se consideră ea. Într-un fel, își regretă trecutul, acum nemaiputând să repare ce a greșit.
Asta îmi aduce aminte de o melodie: http://www.youtube.com/watch?v=RLxIE9IQOJs
Nu inseamna ca a gresit undeva. unii oameni nu se pot adapta acestei societati care seamana din ce in ce mai mult cu o jungla.
si eu am pus intrebarea asta mai demult: http://www.tpu.ro/......-scosi-in/
O persoana ratata este aceea care nu este fericita, care nu a facut nimic in viata pentru a fi fericit dar nici sa-i faca fericiti pe ceilalti chiar din contra sa bage raca celoralati, o persoana ratata este acea care nu a facut nimic in viata si chiar daca a facut a facut intr-un mod urat mai ales fata de ceilalti, o persoana ratata poate fi considerata si una care nu are prieteni, familie si oameni de incredere
Din punctul meu de vedere o persoana ratata e de cele mai multe ori o persoana slaba, un caracter slab, si fara vointa.O persoana cred ca isi rateaza viata atunci cand pur si simplu numai poate duce o anumita povara/sarcina numai are iesire si abandoneaza.sau poate nu are destule cunostinte si nici nu vrea sa invete despre mediul inconjurator si se inchide in ea, si isi rateaza viata.o persoana ratata poate fi si o persoana care nu a primit o educatie cat de cat normala, si astfel devine putin mai ciudata sau mai bine zis devine o persoana diferita fata de cei din jur adaptandu-se cu greu.Nu stiu exact cum e viata unei persoane ratate si nici nu-mi doresc sa stiu, dar ca sa nu se ajunga in asemenea situatii eu zic ca e bien sa te documentezi cat mai mult despre lucruri de astea uzuale care te dezvolta ca persoana, si sa fii cat mai puternic si sa faci fata cu tarie vietii. daca nu esti tare in viata, ai toate sansele sa te ratezi. just my opinion.
Ratat esti doar daca te consideri singur. Daca iti pui intrebarea asta probabil esti ratat. Atat timp cat tu te simti bine ce conteaza?