Depinde de fiecare cum evolueaza.
Eu spre exemplu, am ajuns sociopat, antisocial, lipsit total de interes fata de cei din jurul meu, nu dau 2 bani pe nimeni si pe nimic, fac pe toti din jurul meu sa se simta penibili, ii umilesc, etc.
E foarte simplu depinde de: mediul in care a trait, educatie, zodie, temperament cel mai important si nivelul de cultura
Ce treabă are zodia cu realitatea? Nu există zodii.
da nu exista zodii dar uitate sa vei ca daca te ieei dupa zodii o sa gasesti multe temperamente identice la asta m-am referit
Un om care a avut frstratii in trecut devine in viitor asa cum se mentine.Atata timp cat omul este pesimist si isi aduce aminte zi de zi si are o minte negativa va avea parte de nereusite in viata.Omul trebuie sa fie cat mai optimist si sa vada partea buna, sa vada viata roz. Orice intamplare rea are urmare buna.Gandeste-te asa: un animal moare, dar din cadravul sau se hranesc insectele, vulturii, animalele de prada etc.Deci un suflet pierdut, mii de suflete salvate.Asa e si omul.Intamplarea rea o vede din fata asa cum este dar trecutul fustrat al lui trebuie vazut din stanga, dreapta, vazut de la spate.Asa vede cum il poate ajuta in bine.Tragedia e tragedie, dar omul o poate schimba cu mintea si sa scape de fustratii cu meditatie spre optimism.
Un om fara incredere in sine.iar acest lucru e de baza pentru a avea succes in viata.
"De mic copil hranit cu praf de pusca, omul muscat de oameni musca". Eu cred ca problema asta se poate rezolva cu o ocupatie buna, care sa.ti placa si sa.ti ocupe sufiecient timp incat sa uiti de alte lucruri, cu multa vointa si o imensa sursa de optimism.
Undeva in umbra iti raman frustrari dar mi se pare aiurea sa nu incerci sa depasesti momentul si sa iti traiesti viata pe care o ai in fata, incercand sa nu te comporti asa cum sau comportat cei care ti-au provocat tie frustrarile...deci chiar si cu frustrarile din trecut viata trebuie traita bafta