Am si eu deja-vuuri dar eu simt ca am m-ai trait acel moment. Oricum deja-vu este impartit in mai multe categori. Deja-vuul este ca atunci cand atentia ne este distrasa de la o anumita activitate, inregistram totusi tot ce este in jurul nostru, dar nu constientizam. Apoi cand putem sa ne concentram pe ceea ce facem, lucrurile din jurul nostru ni se par deja familiare chiar daca nu ar trebui sa fie.
Un exemplu concret: intram intr-o casa in timp ce vorbim cu gazda si putem experimenta un deja vu. Totul a functionat asa: inainte sa ne uitam atent la camera, creierul a procesat deja vizual/fonic imprejurimea, iar cand vine timpul sa percepem normal camera avem senzatia ca am mai fost acolo.
Tot ce e posibil.si eu m-am intrebat mereu, mai ales ca in ultima vreme apar tot mai des dar ce-i si mai ciudat ca pentru cateva momente parca ai senzatia ca stii ce se va intampla sau ce ar trebui sa se intample si stai pur si simplu si astepti cu nerabdare sa se intample... uimitor!
Sunt mai dus cu capul, asa ca nu stiu cum o sa ti se para ipoteza mea. Dar eu zic ca e vorba de o bresa intre dimensiuni. Poate ca acum mi-am dovedit idiotenia, dar alta explicatie nu ii gasesc.
E atunci cand crezi ca s-a mai intamplat odata o intamplare din viata ta.si da... poate fii si un vis.si dupa crezi ca s-a mai intamplat
Fuditsa?