Nu curge invers, este vorba de diferenta cu nivelul marii. Poate ca stii, in zona Marii Moarte, inclusiv, nivelul marii este cel mai diferentiat fata de cel terestru.Marea Moarta se afla la 416 metri sub nivelul marii.
Cand se sfintesc apele, de Boboteaza.Nu e oarecare porumbel ca sa-L numim asta, e Duhul Sfant, Unul cel de o fiinta cu Sfanta Treime. Uitati-va ca sa vedeti.http://www.youtube.com/watch?v=2Wbmp6iLonc
E o intrebare idioata. Ce legatura are cu subiectul? E adevarat ca prin credinta poti usor sa deviezi de la realitate. Nu va mai folositi de Dumnezeu sa credeti in toate ineptiile.
Daca esti pro,,, st nu mai si semnaliza, stai acasa Amazonu is schimba cursul? Tu te auzi ce vorbesti macar? Esti total pe dinafara omule, tu stii ce inseamna ca un rau sa isi schimbe cursul? Habar nu ai, dar faci prosti pe alti.Doar dai din gura, ata si nimic mai mult.Cand afirmi ceva ar fi bine sa ai si ceva explicatii, nu doara sa semnalizezi ca traiesti si tu prin lumea asta.Ca un rau sa isi schimbe cursul trebuie sa aiba alta albie,se intampla pe amazon asa ceva? Cred ca incurci avioanele cu submarinele auzi isi schimba cursu,deci o ia pe alta albie, interesant. Daca ar avea un rau vecin, dar la fel de mare ar putea sa o faca, tot ce se poate, dar albia lui ar ramane fara apa Cred ca ai dorit sa spui ca is schimba sensu de curgere, aia e cu totul alta poveste alt fenomen.Esti non sens total mai pune mana si pe ceva carti inainte sa bati campurile internetului
Ceea ce afirmă doamna/ domnișoara Zazu este o bazaconie demnă de Cronica Cârcotașilor.
Vă explic eu cum stă treaba...
Minunea acesta se repetă de 2000 ani, fix de Sărbătoarea Botezului Domnului, să fie o coincidență? Nicidecum... Nu există nicio probabilitate matematică...
Autoritățile israeliene (musulmani) din zonă au trimis oameni specializați să caute explicația inversesării cursului Râului Iordan... ce credeți? Nu au găsit nicio explicație naturală. Este foarte important să înțelegeți că autoritățile de acolo sunt musulmane, deci aveau tot interesul să discrediteze Creștinismul.
Cu certitudine este un semn mai presus de fire pentru întărirea dreptei dreptei credințe sau aducerea oamenilor la dreapta credință (Ortodoxia).
Dar pentru un berbec ateu nu există dovadă... chiar de ar învia și un mort, tot nu ar crede.
Bună seara! Interesant ce ziceți,n-am auzit până acum că ar curge invers hmm
Observ că trăiți în Israel Aș dori să vă întreb ceva,văd că știți multe despre limba ebraică sau aramaica,eu căutăm altceva și am ajuns la această întrebare.
Vreau să știu ce înseamnă denumirea Iordan,căci încă din Vechiul Testament se pomenește și restul denumirilor,ce înseamnă Enac,Egipt,China,Arda,Chiriat-Arda,Hebrom,Seir etc Unde sunt explicate toate numele de localități,de nume proprii, ape, munti etc
Vă mulțumesc, aștept un răspuns la întrebare
O zi și o săptămână binecuvântată vă doresc la toți
Și Sarbatori fericite cu Hristos în suflet tuturor care sunteți Creștin-Ortodoxi, Catolici etc și un an nou binecuvântat de Bunul Dumnezeu.
Post cu folos
Am stat şi am citit toate răspunsurile pe care le-ati oferit conform cunostintelor personale sau a ceea ce considerati ca se întâmplă. Totuși eu am o dilemă... dacă unii dintre voi zic ca e un fenomen exclusiv natural, anume că ar exista un flux sau reflux în sens invers din pricina diferențelor de nivel ale apei eu stau şi ma întreb, de ce se întâmplă doar o data pe an şi în aceeași zi şi numai după practicarea anumitor ritualuri şi rugăciuni? Eu tind sa cred ca e o minune la mijloc. Ca şi relatare am găsit acest articol: https://alba24.ro/......65188.html