Acestea sunt cele mai simple numere de iluzionism.
Primul porumbel iese din maneca dreapta. Al doilea porumbel nu stiu de unde apare, deoarece cameramanul nu filmeaza momentul in care-l scoate, ci doar momentul in care are deja doi porumbei in mana.
Al treilea porumbel se vede clar ca iese de undeva de sub haina lui, cel putin asta e impresia initiala.
Asijderea si cu al patrulea.
Oul ii cade din mana dreapta in mana stanga.
Daca te uiti bine, mana stanga este dusa la pantalon la spate in minutul 2:40. Evident este locul de unde si ia pasarea ce se presupune ca a iesit din ou.
Cusca se pliaza. E o cusca confectionata special pentru un numar de magie, asemenea obiecte incap cu usurinta si in palma. etc, etc, etc.
E atat de evident totul. Nu mai exista magicieni buni, doar bufoni care profita de tehnologie.
Adevaratele numere de magie sunt cele de prestidigitatie, nu de ilusionism, deoarece in timp ce iluzionistul se foloseste de "obiectele sale magice", care practic fac toata treaba, prestidigitatorul se foloseste numai de talentul sau.
Cum explici trucul cu fata?
" Cu cât crezi cã vezi mai mult cu atât îmi va fi mai ușor sã te pãcãlesc.Ce înseamnã a vedea? Te uiți, dar, de fapt, filtrezi, interpretezi, cauți un sens.
Treaba mea? Sã-ți iau cel mai prețios dar pe care mi-l faci, atenția ta, și sã-l folosesc împotriva ta. "
Sper că Te-am Ajutat.
Pentru ce explicatii? Daca le cautam sau aflam trucul...magia dispare
Nu ar fi mai frumos doar sa ne uitam, si sa credem inca in magice?
creeeper întreabă: