anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum explicati visele? Sau "prezicerea viitorului" cu ajutorul viselor?

Răspuns Câştigător
| AstroAlex59 a răspuns:

Visele sunt produsul inor energii care se acumuleaza de-alungul vietii, ele sunt mesaje subliminale pe care le primim din univers, lumea visului nu are nicio logica dea aceea ele au o semnificatie. Viitorul il poti stii doar daca iti amintesti exact visul si il interpretezi cum trebuie, cum am spus sunt meseje subliminale pa cere le primim sub foarma de energie din Universwinking

32 răspunsuri:
| unul1 a răspuns (pentru Alikke):

Http://www.youtube.com/watch?v=4JO2dEVKpE8&feature=related aici poate fi un raspuns la ce cauti tu :). Aici se vorbeste despre vis ca un univers paralel in care spiritul nostru traieste din ce imi mai amintesc eu.

| unul1 a răspuns (pentru WhatheWow):

Subconstientul e mai vast decat crezi tu happy. Profa de bio ne-a povestit la finalul unei ore de un psiholog, psihiatru, nu mai stiu exact ce era care prin meditatie etc. si-a accesat subconstientul si si-a vazut vietile anterioare. Exista teori conform carora cu ajutorul subconstientului putem absorbi orice informatie, dar repet este doar o teorie. Numele acestui personaj nu il mai stiu exact, era un chinez care avea numele yang sau ceva de genu, el a scris 7 carti despre experienta lui. Un alt personaj care a facut acelasi lucru, nu a fost bine echilibra psihic si pana la urma a innebunit cand a vazut vietile lui anterioare.