| Borgir a întrebat:

Cum faci un betivan sa diminueze cantitatea de alcool pe care o bea? Argumenteaza!

10 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Cam greu daca a ajuns in stadiul acela, se vor inregistra mari pierderi la nivel de vointa, deci nu poti discuta frumos cu el, nu-l poti face sa constientizeze ca bautura-i face rau, si chiar daca ai face-o, aspectul asta nu-l va ajuta sa se lase. Una dintre solutii ar fi sa-l tii departe de tot ceea ce inseamna alcool o perioada lunga de timp. Daca nici asa nu se "vindeca", il "vindeca" bautura...de tot si pentru totdeauna.

| harciog a răspuns:

Valei nu-mi mai aduce aminte te rog ca-mi vine sa vomit iar dar hai sa-ti raspund. Vorbesti cu doctorul lui si cind se prezinta betivanul la un control sa-i spuna ca daca mai bea a cam pus-o de o slujba cu traseu pina la cimitir.Cred ca se va linisti.Eu sper sa nu ajung asa de naspa.

| trăncănici a răspuns (pentru harciog):

Amuzant,dar bun răspuns! Da,e bine să vorbească cu doctorul să-l păcălească cu asta, dar dacă cel care a întrebat, e tocmai cel ce vrea să se lase de alcohol?

| harciog a răspuns (pentru trăncănici):

Trimite-l atunci la mine sa-i servesc o tuica distilata de doua ori, lasata la vreo 65-70 de grade. Daca dupa betie nu se lasa de tot sa-mi spui mie cum vrei.Secretul este ca, dupa betie, simte gust de ficat crud.

| aliceinchains a răspuns:

O diluezi cu apa. laughing

| adisuper a răspuns:

Ii dai bautura cu mai putin alcool

| Thunderstruck a răspuns:

Filtreaza bautura prin paine! Merge 100% am incercat si ii scade taria.

| trăncănici a răspuns:

Îi pui un cub mare de gheaţă în pahar!

| GandesteLogic2011 a răspuns:

El este SINGURUL care o poate face. Tu il poti doar ajuta,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I explici ca asa va ajunge un gunoi de om

Întrebări similare