| κλάους a întrebat:

Cum "functioneaza" timpul, intamplarile? Adica: Esti in drum spre magazin si de o data un sofer pierde controlul masini si, bine inteles, face accident. Credeti ca daca voi nu ati fost acolo ar mai fi fosta accidentul? Sa zicem ca nu v-ati fi dus la magazin, ci ati fi stat acasa.

7 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Eu tind să cred că lucrurile se întâmplă printr-o coincidenţă, nimic mai mult de atât. Nu există destin sau miracole, şi niciun lucru nu este menit să se întâmple. Scenariul în care asişti la accident este doar o nouă coinidenţă şi din punctul meu de vedere, nimeni nu poate spune dacă ar prezenţa ta acolo este sau nu relevantă.

| dorikut a răspuns:

Este greu de cat/cum influenteaza un eveniment un alt eveniment, dar un lucru este cert: conceptul de independenta intre 2 lucruri oarecare nu este acceptat de Univers si nimic nu este pur intamplator.

"Dumnezeu nu joacă zaruri cu universul." (Albert Einstein)

Nu esti convins de asta?

Două corpuri punctiforme de masă m1 și m2 se atrag reciproc printr-o forță direct proporțională cu produsul maselor corpurilor și invers proporțională cu pătratul distanței dintre ele, orientată pe direcția dreptei ce unește centrele de greutate ale celor două corpuri. (Legea atractiei universale - Isac Newton)

wave

| dorikut a răspuns:

@ziNc
In If Only este vorba despre deja vu, predestinare si modul in care noi incercam sa schimbam ceea ce pare a fi viitorul - nu despre interactiunea dintre evenimente.

Totusi, este un film interesant (nu doar cu un story lacrimogen). Il recomand! big grin

| CastronulCuCeapaVerde a răspuns:

Daca chiar vrei sa aflii cum functioneaza timpul, fara ghilimele, cauta multe documentare despre fizica cuantica, o sa fie complicat dar o sa-ti faci o idee despre cum exista totul.

| κλάους explică:

Am vazut acel filmhappy. Dar eu intreb in viata reala, nu intr-un filmhappy.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum functioneaza pentru ca la mine intimplarile se petrec dupa ce imi trec prin minte.Dar o chestie care apare fara s-o gindesti de inainte trebuie lasata in pace fara a te gindi prea mult la ea dupa pentru ca nu se ajunge la nici o concluzie doar poate la disparitia ei.