Teoria constipatiei.
Stai chill, ca adevarul nu e ce se spune in Zeitgeist sau alte documentare de tipul asta. Adevarul nu e stiut de nimeni si nici nu s-ar permite vreodata raspandirea lui, o societate secreta care conduce lumea cre'ca vrea sa ramana secreta Nu-ti mai fie frica de nu stiu cine, ca asta e scopul lor, de a iti canaliza atentia si frica asupra a ceva (nu prea stii ce, dar e ceva, gen).
Le bagam bete in roata din fata de la bicicleta si le furam dinamul sa nu mai aibe lumina.
E scris pe dracu' Ema, in ce pestera?
Nu ii putem opri.Este scris ce se va intampla, si noi nu putem sa oprim sirul evenimentelor care au sa se deruleze cum scrie in Biblie. Dumnezeu a prevestit cu mii de ani in urma ce are sa vina peste lumea intreaga.
Zippy
Nici nu stiu despre acest site.Am citit tot aici pe TPU despre marturiile unui francmason.Si cunosc foarte bine Biblia ca sa fiu la curent cu tot ce se intampla, daca este sau nu in conformitate cu ea.Nu mai fa afirmatii gratuite! http://bloguri.piata.net/......-de-boala/
Hombre
De ce nu citesti si tu macar asa, din curiozitate apocalipsa ca sa te convingi ca traim vremurile din urma?
Dacă ești doar un copil te sfătuiesc să mai lași netul și să te duci să te joci.
Dacă nu ești doar un copil țin să et anunț că lumea nu este condusă de iluminați, dacă o societate secretă ar vrea să conducă lumea ar face-o din umbră nu și-ar face publicitatea, nu s-ar face documentare pe tema asta și alte porcării. Chill.
Bună,
În primul rând, lumea nu este condusă de Illuminati.
În al doilea rând, chiar dacă ar fi, nu i-ai putea opri tu şi nici altcineva. Sunt mult mai multe conspiraţii pe lumea asta decât îţi imaginezi, şi nu este de datoria nimănui să dejoace planurile.
Eu atat va spun, ca se vede doar partea luminata a lunii.
Si poate pare incredibil, dar printre cei mai puternici oameni ai lumii pot fi chiar unii dintre cei mai saraci, dar despre asta poti sa ma intrebi pe privat.
Nu ii puteti opri pe cei din umbra, pentru ca de aia stau ascunsi, ca sa nu fie opriti. Ce vi se da voua, informatii de documentar, sunt bullsiit.
Ai fost aproape sa opresti unul...insa dorinta de a-ti raspunde la impiedicat.
No one! Chestile astea sunt doar niste conspirati, pe care sunt sigur ca le-ai vazut pe youtube. Desigur, ti-ai stranit curiozitatea si ai mai urmarit alte cateva video-uri, si ce ti-ai zis tu " Stai frate, asta este adevarat...sunt atatea semne, OMG! ce sa ma fac..."
In concluzie, bea un "suculete de morcov" sa te revigorezi!
Daca nu...succes in oprirea lor!
Nu-l mai citi pe Lovendal, logic nu?
brb
mananc pufuleti cu prietenii mei annunaki
Ema daca tot esti atat de desteapta te rog sa explici de ce se zice ca dumnezeu a creat totul,el a dat vointa proprie omului, dar lumea e condusa de illuminati? Adica el i-a facut sa ne conduca, ceea ce inseamna ca dumnezeu nu ne-a dat vointa proprie.Toate ipotezele astea se bat cap in cap.Si te-as ruga ca inainte sa raspunzi la o intrebare sa te nu te mai "inspiri" de pe site-uri gen wikipedia
Vad ca intra multi numai pentru caterinca...desii nu stiu macar despre ce este vorba!
Iluminati sunt pe pamant oriunde exista omenire dar ei asi vor arata adevarata putere la apocalipsa.si poate fi orcine din lumea asta un actor, un presedinte. orcine...dar au doua fete.
Foarte simplu, impartaseste dragostea si acceptati frica, oamenii chiar nu stiu ce putere au, pentru cei care au multe semne de intrebare despre ei, exista sute de filmulete peste tot cu David Icke!
AvalohAlyn întreabă: