Intrebă pe @Cristi202 ca el a auzit ca a spus unii ca l-a vazut pe diavol si el crede, poate i-a spus si cum poti s-al invoci, de ce vrei sa bei un sprit cu el s-au sa o puneti de vreo omenie?
Da sunt nebun probleme?
@hombre Lam intrebat dar inca n-a raspuns
@harciog Nu cred pana nu vad dupa principiul asta merg
@fumaretul Laso mai moale cu legalele
@Bastet Vii cu mine?
Nu încerca să te foloseşti de metodele zvonite, inventate şi uşor modelate de cetăţenii care dispersează vestea din gură-n gură că vei fi dezamăgit.Am încercat şi eu procedeele alea şi n-a funcţionat.
Concluzie: Ori nu există dracu, ori nu toată lumea e demnă de a-l invoca, ori eu sunt dracu.Hmmm.
Uite cum :
1. găseşte o pisică de două luni pe stradă.
2. găseşte nişte lumânări şi un marker să faci o pentagramă.
3.caută o 'rugăciune' adresată lui Satan pe net sau de la alte surse.
4.ia markerul şi fă o pentagramă încercuită cu vârful în jos în cimitir la ora 3, într-o zi de 13, preferabil vineri.
5. aprinde lumânările, ia pisica şi chinui-o până moare în interiorul pentagramei.
6.scoate-i organele afară, pune-le pe vârfurile pentagramei, dar păstrează inima şi mănânc-o.
7. spune rugăciunea adresată lui Satan şi jură-i credinţă.
8. aşteaptă să vină Satan.
Stii cum l`am chemat eu? am zis varianta de tatal nostru satanista si mi-a aparut rosu in bikini la brat cu Sadam Husein pe post de gagiu. Am ajuns sa facem un threesome gay intr-o padure de la marginea Bucurestiului.
Fa o hartie,incheie un contract cu el cerei ce vrei, si iscaleste-l cu sangele tau. dupa aia dai foc.dar nu cred ca esti atat de prost incat sa faci asa ceva, cum sant eu de nebun sa -ti spun acestea. spune doamne iarta-ne si alunga de la noi gandurile nebunesti.fiindca; puiule,DACA,exista,nu-ti pierde sufletul,pentru vesnicie,in iad,intr-o clipa de nebunie.da dovada de intelepciune, de gandire, si nu te juca.lasa-ti totusi o marja de eroare, si o mica portita de scapare.de ce? fiindca dracul e mult prea inteligent si smecher fata de noi.
Stiu eu... am auzit ca daca stai dupa ora 12 noaptea in fata oglinzii cu 2 cutite si 2 lumanari in maini si spui " drace, hai la lupta ", el iti apare si se lupta cu tine Incearca si da-mi mesaj in privat daca a mers, ca eu nu am avut tupeul sa incerc
Stiu eu: fa o pentagrama incercuita, ia un cutit in timp ce esti in mijlocul pentagramei, taie.ti venele si asteapta sa vina dupa tine si sa va plimbati putin pana in iad
Scrie pe google "Bucuria lui Satan" si-ti va da acolo tot ce ai nevoie: vraji, incantatii, masoni etc.