| Asdfasdefta a întrebat:

Cum imi pot schimba religia avand in vedere ca sunt inca minora? happy

Răspuns Câştigător
| alex_2078 a răspuns:

E clar nu mai avem mult pana la sfarsitul lumii. Copile pune burta pe carte, fara Dumnezeu esti un nimic. Gandeste-te de doua ori inainte sa faci ceva ce o sa regreti.

41 răspunsuri:
| Necrophagist a răspuns:

Ăia din alte ţări au fundamente ştiinţifice făcând asta? Eu zic că după ce eşti sigură pe teism o poţi venera pe Vica, deocamdată ar trebui să te întrebi dacă nu totul e evoluţie, perpetuare cu caracter comun şi selecţie naturală

| MMihai a răspuns:

Eu am făcut tot ce a depins de mine ca să îți explic niște treburi, dacă ai fi citit cu atenție despre taoism / daoism ar fi fost bine.

Oricum din ce am citit eu din cauza ta despre secta Wicca este vorba de un ghiveci idiot făcut din diverse religii.

Semnul zeiței este o copie nereușită a steagului sultanatului Brunei.
Steaua Wicca este din diverse stele de pe diverse steaguri, vezi steagul Marocului.

Este o aiureală totală „ credința Wicca "!

Dacă tu te ambiționezi să fi wiccană și nu vrei să ți cont de cea ce ți-am scris eu, nu îmi rămâne, decât să regret, timpul meu pierdut.

| Asdfasdefta explică:

E adevarat, nu toti wiccanii au aceleasi idei, ca sa zic asa. Dar e mai bine sa crezi in ceva decat sa crezi in nimic, nu?

E mai bine sa crezi in nimic daca nimicul e adevarul

| ania a răspuns:

" in religia wicca, Satana nici nu exista"
Cineva spunea ca minciuna preferata a diavolului este ca nici el nici Dumnezeu nu exista.Nimanui nu i se potriveste nimic mai bine decat o relatie apropiata cu Creatorul fiintei lui. Cand te saturi de teribilisme, te binecuvantez sa iti aduci aminte ca Dumnezeu ramane Tatal fiilor si fiicelor ratacitoare.

| Asdfasdefta explică:

@Necrophagist sa iteleg ca esti ateu? Si daca esti, dupa parerea ta, ce vine dupa moarte? raised eyebrows Pentru mine vine reancarnarea, pentru crestini iadul sau raiul...dar pentru tine? straight face

Păi numai ploile ştiu unde o să mă poarte sicriul, poate ajung şi eu în Bahamas

| Ecea a răspuns:

@Aţu, nu am mai intrat in biserica de cand eram mic.
Dar tu te-ai gandit ca e penibil ceea ce vrei sa faci?
Macar dumnezeu e popular printre oameni. Exista 3 feluri de oameni populari pe glob: 1. Ce-i care cred in Dumnezeu, 2 chinezii care cred in Budha, 3 ateii care nu cred in niciun fel de divinitate.
Mai bine du-te spre Budhism, e mai interesant decat orice, chiar si decat dumnezeu.

| lavi_3436 a răspuns:

Poti trece la satanism nu trebuie sa te botezi sau ceva de genu tine doar de interiorul, vointa si principiile tale...succes

| psycho123 a răspuns (pentru Asdfasdefta):

Ca in homofobie, oamenilor le e frica de lucrurile noi. Crestinii, in majoritate, stiu numai de bine absolut si rau absolut. Tot ce nu are legatura cu dumnezeul lor face automat parte din raul absolut. Asta inseamna sa ai o minte inchisa si ca nu accepta ce e nou...

...iar noi, cei deschisi la minte, ne chinuim sa le aratam si sa le explicam, dar degeaba...

Si eu am descoperit Wicca de curand si dupa mai multe cautari si informari am decis ca asta e calea pe care vreau sa o iau. Documentandu-ma am aflat ca Wiccanii folosesc numai magie alba, iar co form codului etnic wiccan, atata timp cat nu ranesti pe nimeni (inclusiv pe tine), poti sa faci ce vrei. Dar oamenii vorbesc fara sa gandeasca...

Daca vrei sa vorbim legat de Wicca... poti sa imi trimiti mesaj privat si de acolo vedem big grin