Androgin- sa stii ca a devenit stiinta: are proces, are metodologie, are principii: cel mai simplu e un deep throat.
Acuma daca impresionarea are puncte de legatura neuronale asta nu stiu, ca nu stiu cat proceseaza baietul la care te referi. Dar cu o carte de Dostoievschi sau un Geniu Pustiu pus la punct, il rezolvi.
Depinde cum e si ce vrea baiatul.logic.nu exista o reteta universala pentru a impresiona baieti
Poi de obicei impresionezi un baiat cu ce ai de oferit (sani, fund etc) dar cred ca acel 2000 de la nume este de la anul in care te-ai nascut deci ai 10 ani.
Poi la noi la 10 ani era suficient sa ne bage fetele in seama des.
Deci reiese cam asa.
Baga-l pe fericit des in seama, vb mult cu el .etc.Chestii din astea.
Sall sunt andreea si sincer nu stiu ce sa iti zic. daca ai 10 ani ar trebui sa glumesti cu el sa stai pe langa el normal daca nu il deranjeaza dar cred ca nu ar trebui sa stie ca il placi pentru ca lumea ar face haz pe seama ta iar el sar rusina si atunci chiar ca nu te va mai baga in seama si itit zic assta pentru ca asta i s-a intamplat unei colege de a mele ma rog din cate vad si lui ii place de ea cel mai simplu e sa fii tu BAFTA
LisaJulie întreabă: