| Zulu a întrebat:

Cum interpretati vorba asta: Sa nu mergi niciodata mai repede decat poate sa zboare ingerul pazitor!?!?!?!(isi are originea dintr-o legenda tibetana)

12 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Un tip da sa traverseze strada… O voce suava în spatele lui:
− Nu traversa!
Omul nu traverseaza si în fata lui accident groaznic, trece un autobuz pe rosu, pietonii mor toti etc. Ajunge omul la gara, da sa cumpere un bilet la tren, aceeasi voce:
− Nu cumpara bilet la trenul asta!
Omul nu cumpara, si a doua zi afla ca trenul a deraiat si au murit toti calatorii.
− Doamne, îti multumesc ca ai grija de mine, spune omul cu voce tare.
− Nu este Domnul, sopteste vocea suava, sunt eu, îngerul tau pazitor!
− Ingerul meu pazitor! (se mira omul), stii, tare mult mi-am dorit sa te vad, nu ai putea sa te transformi într-o gâza, un fluture …?
Un fluture vine si se aseaza în palma omului. Omul striveste în pumn fluturasul, mormaind printre dintii înclestati:
− Unde erai, ma, cand m-am insurat?

| harciog a răspuns:

Pai in mod normal tibetanii erau foarte respectuosi cu orice forma de viata.Se gindeau sa nu oboseasca si sarmana creatura tot urmarindu-te sa-si poata face treaba.

| cristi202 a răspuns:

Mai simplu spus: "Graba strica treaba". Noi oamenii avem cu totii un mare defect: stim f bine sa ne grabim in tot ce facem, crezind ca asa vom rezolva mai bine lucrurile, si mai multe lucruri. Dar e gresit. De 20 de ani incerc sa umblu cu Dumnezeu ("ingerul meu pazitor") in lumea asta, si pot spune ca El se misca mult mai incet ca noi, si, daca vrem sa reusim in vreun lucru, ar trebui sa invatam sa ne miscam ca El. Nu o data a trebuit sa ma opresc din alergarea mea pentru a ma pune in acord cu El, si atunci toate mi-au iesit de minune. Dar si cind El a apasat pe "frina", si eu nu m-am oprit, a fost grav. Tragedia e ca de cele mai multe ori, El trebuie sa apese frina. Dar e bine - asa am putut sa ma opresc si sa gust cu adevarat din aceasta viata, nu sa trec grabit prin ea, fara sa observ o multime de lucruri extraordinare. Deci, daca mergi mai repede decit poate sa zboare ingerul tau pazitor, pierzi de fapt ce e mai frumos din viata, plus ca nu te alegi cu mare lucru din graba ta, asa ca, mergi alaturi de el, chiar daca e o diferenta intre mersul tau si zborul lui - mai tirziu vei vedea ca mersul tau se va transforma in zbor. Si atunci viata va fi mai frumoasa ca oricind. Totu e sa stii sa te opresti. Sau, cum spune o poezie destul de cunoscuta: "Fa-ti timp..." Doar asa vei reusi in tot ce faci.

| Flav a răspuns:

Ingerul meu e beat mort pe canapea iar eu merg ca racul.

| Borgir a răspuns:

Nu iti incerca norocul mai mult decat iti este plapuma!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Graba strică treaba.

| Laura a răspuns:

O tâmpenie. Te încurajează să nu riști niciodată.

| djrobby a răspuns:

Original: never drive faster than your guardian angel can fly!
traducere folosind translate de la google : nu conduce mai repede decat ingerul tau pazitor poate zbura!
acesta este un text folosit pe panourile pe pe autostrazile si soselele din S.U.A
este o campanie gen stop accidentelor!
si o comparatie a mea cu un proverb romanesc!
nu te intinde mai mult decat iti este patura!

| Picasso a răspuns:

Hmm nu stiu cred ca ceva de genul : "graba strik treaba"!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma pazeste 3 cete de salbatici, un rinocer negru, 2 sniperi de elita si o femeie in calduri. Mai am nevoie de ingeri pazitori?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna sa nu te grabesti in a lua decizii fara sa te gandesti in prealabil la consecinte, sa nu faci compromisuri, ingerul pazitor e constiinta ta.Acum nu stiu daca tibetanii au vrut sa-i de-a un iz filozofic, dar avem tendinta sa luam cu briciul varful oricarei expresii.
Al meu l-am pierdut de mult, e trecut la disparuti cu o poza mai veche de cand il bateam eu ca sa-mi aduca vodka si tigari.Nenoro...ajungi tu acasa...

Întrebări similare