| AvalohAlyn a întrebat:

Cum îți descoperi pasiunea?
Menirea.
Tu cum ți-ai descoperit pasiunea?

5 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

De mic stateam 10 ore pe calculator, apoi am inceput sa imi pun lumini prin camera, faceam alarme din motorase, difuzoare, cu intrerupator din folie de aluminiu, si tot asa. Ma atrage electronica, chiar daca mai am mult de invatat, dar pe drumul asta merg.

| Mogiojojo a răspuns:

De obicei sta in tine de cand te nasti dar cateodata incerci sa o subminezi si sa o ingropi, ceea ce nu e de dorit pentru ca esti facut pentru acel lucru si orice altceva nu o sa poti face la fel de bine.

| Clarity a răspuns:

Eu cred ca ți-o descoperi când realizezi ca te gandesti la același lucrul toată viața ta, dar parca nu înțelegi exact ce ii.

In țara asta ii foarte complicat pentru majoritatea sa realizeze ce vor sa facă, fiindcă societatea noastră a trecut prin multe și nea făcut pe mulți sa ne pierdem pe drum.

Eu mi-am dat seama ce vreau sa fac in mare, niciodată nu am zis da asta, dar tot timpul am avut întrebări pentru care caut răspunsuri. Așa m-am dus prin cariere in care sa pot găsi cât mai multe răspunsuri. Niciodata nu o sa pot sa fiu numa intr-o cariera, alti cred ca ma pierd când schimb ce fac, eu cred ca gasesc exact ce caut.

Întrebarea mea pentru tine ii:
Ce întrebări ai tu?

| RavenNymph a răspuns:

O descoperi ori natural (pur și simplu ești atras de un domeniu) ori prin încercarea mai multor opțiuni (mers la cursuri de inot, dans, canto etc.).
Eu mi-am descoperit vocația prin intermediul unui optional de jurnalism de la liceu. Am fost întotdeauna atrasă de reviste și ziare, însă atunci, când am avut ocazia să scriu un articol pentru prima dată, am știut că pentru asta sunt făcută.

| Alexandru_Darius_1996 a răspuns:

Incercand toate lucrurile care se pot incerca, avand in vedere ca suntem intr-o perioada in care avem mai mult timp liber ca de obicei trebuie sa incerci cate putin din fiecare domeniu ca sa vezi ce te atrage