Două chestii:
1. Mai ușor cu nasoalele la adresa gaylor. Nu uita că tu ai acum calculator și te folosești de cibernetică mulțumită unui gay persecutat de cre(ș)tini: Alan Turing îl chema (folosește Google).
2. Psihologie inversă: Cum mama dracului poate fi unul hetero când există atâtea bunăciuni (bărbați vânjoși și frumoși care arată trăsnet) pe lumea asta?
Salut.
Pentru că te naști gay nu devi. Cum tu vezi „bunăciunile" ălea el vede bărbați buni și se simte atras de ei.
Noo, gay-ii exista pentru a fi amici cu fete si ulterior, a le vedea dezbracate, sa le pipaie sanii si pufarina si sa se "joace" ca fetele.
eee, noi fetele suntem jucause cu amicele noastre
Eu nu ştiam că asta fac femeile când sunt singure. Probabil de asta intră toate odată la baie şi stau cu orele acolo, până îmi crapă mie vezica
Pai, nu mai folosi toalete unisex
apropo de asta, mi-am amintit de o gluma "Pe usa scria femei si cand am intrat erau numai WC-uri"
Homosexualii,unii dintre ei asa se nasc.Dar nimic nu zice ca nu poti deveni homalau, si in cursul vietii.Ca aceasta decizie ''din nastere'',cum s-ar spune,ar implica si un fel de retard,adica se poate proba prin simpla teorie ca homosexualii sunt handicapati,dar clar,Freddie Mercury,Jim Parsons sau Rob Halford nu sunt handicapati.
Oricum,cel mai bine consider eu este sa nu te aliniezi la niciun asemenea status-quo relational,sa ti se rupe de orice bunaciuni,fie ele femei,sau barbati, si sa te iubesti doar pe tine, psihic vorbind.True Story.
Probabil pentru ca unii barbati vor sa aiba discutii inteligente cu partenerii.
Prefer să vad pe stradă un homosexual, decât un heterosexual care arată ca un gay.
Nu e vina lor că sunt homosexuali...
Informează-te.
http://www.homosexualitate.ro/public.html
Foarte simplu: aşa s-au născut, şi nu îi poţi schimba. Aşa cum vezi tu ciudat faptul că ei se uită după persoane de acelaşi sex, aşa şi ei văd ciudat faptul că tu te uiţi după persoane de sex diferit.
Dar mie, sincer, nu mi se pare ceva anormal în a fi homosexual. Sunt şi ei oameni ca orice alt om, nu trebuie să-i batjocoreşti, să-i tratezi cu superioritate etc. doar din cauza preferinţelor sexuale.
Intrebare stupida. Gayul prin definitie este atras de barbati, nu de femei. El considera femeile cum consideram noi, barbati obisnuiti, ceilalti barbati.
Cum poate o fata sa fie anorexica cand parintii sunt bucatari? Cum pot unii sa se sinucida cand au si bani si prieteni?
Viata ne-mpinge intr-o parte si-n alta si se joaca cu mintea noastra. Unii sunt puternici si lupta, altii gasesc alte metode de a trece peste nemultumiri.Nu e atat de greu sa renunti la o prajitura, sau la o femeie buna cand e in joc linistea sufletului tau.Hope I helped
Mda ai m-ai uitat sa adaugi lesbi, zoofil si eu mai stiu ce creaturi mai exista
Care ar fi problema? Fiecare cu orientarea sa sexuala.cum pe tine nu te atrag barbatii poate nici pe ei nu ii atrag femeile! Simplu. :*
Ba eu nu sunt gay dar am multi prieteni care sunt gay.si ma duc in club cu ei nu ai sa ii vezi ca se bat ca injura, ei vorbesc foarte frumos si respecta pe cei din jur. sunt normali
Ba ei sunt asa dar nu imi permit sa ii intreb de ce sunt gay dar ei vb cu fetele dar se simt atrasi de baieti
Poate sunt indecisi si de aia... Glumeam! Asa se nasc cu atractia asta, sau li se dezvolta de mici.
Ma omule astia asa sunt din nastere...te atrage pers de accelasi sex respectiv barbat-barbat. sunt niste chestii anatomice aici la mijloc dereglate putin...
Pentru ca poate nu a gasit o femeie buna si a gasit un barbat, cu care s-a imprietenit foarte bine si au ajuns sa se iubeasca.Ce e asa greu? Poate ca unii chiar nu gasesc o femeie pe gustul lor si dau numai de curve sau false/pitipoance.
Pai.uni baieti pur si simplu nu sunt destul de indresneti sa se dea la fete si asa stiind ca nu se poate apropia de o fata simte nevoia de a face si in loc sa afc cu o persoana de sex opus face cu persoana de sex asemanator si mie sincer sa fiu mi se pare ciudat sa fii Gay de obicei Gay sunt persoanele pe care fetele le resping sau au luat o educatie proasta de la alti si au facut si ei la fel...sau pur si simplu.Baieti care inloc sa palca fetele le plac Baieti.In cele mai mult cazuri se intalnesc la timizi Sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă:
MadScientist întreabă: