| wdexwjmwd a întrebat:

Cum ne putem proteja de prostie?

23 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Imi fac vesta anti-prostie din blana lui Harciog.

| EmaS a răspuns:

Toti avem o doza prostie in noi, doar ca la alti se manifesta peste limite.

| harciog a răspuns:

Cred ca mi-ai dat de gindit.Nu cred ca este solutie, cel putin eu n-am gasit-o.

| pwp a răspuns:

Nu putem din pacate sad

| 4b a răspuns:

Purtand scutul tacerii

| Attack619 a răspuns:

Nu putem prietene, nu putem sad

| Hmmmm a răspuns:

Bai, suna bizar, dar prostia-i benefica, ne ajuta sa facem diferenta si sa inaintam grabiti spre culmiile istetimii. P.S.- protejandu-te de prostie, risti sa devii captiv; tu trebuie' s-o supui tranformarii si o sa fii vesnic protejat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suturi in fund cat incape.

| Aneurysm a răspuns:

Hai sa privim totul medical. Prostia e ca celulele cancerose. Exista in noi si-n orice moment se pot activa.

| Shatteredx a răspuns:

Nu prea avem cum pentru ca prostia e pretutindeni, uneori este evidenta insa de cele mai multe ori se ascunde si te ataca miseleste pe la spate fara sa-ti dai seama. In momentul cand realizezi ca ai fost atacat miseleste, este prea tarziu, prostia te-a afectat si raul este deja facut. Ai fost infectat cu aceasta boala greu de tratat si la randul tau vei imprastia virusul altor oameni. De aceea sunt atatia oameni prosti in jurul nostru. Nu e vina lor, saracii, au fost infectati fara sa realizeze. E ca si in filmele alea cu zombie. Degeaba ii spui unui zombie ca e zombie ca oricum te va ataca si va incerca sa te manance. Degeaba ii spui unui prost ca e prost, acesta va nega si va incerca sa te traga la nivelul lui, in lumea lui, unde te va bate cu experienta. Daca exista vesta anti-glont, creme pentru raze ultraviolete, remedii pentru multe boli psihice care in trecut erau considerate incurabile, avem speranta ca in viitor prostia va fi considerata si ea boala psihica si cercetatorii vor cauta un remediu pentru acest lucru. E incorect pentru prosti. Pai exista medicamente care tin in frau schizofrenia, boala posedatilor in trecut, si nu exista medicamente pentru Prosti?
Aiurea

| iKronstadt a răspuns:

Doar pe jumătate. Cu o vestă anti-fudulie big grin

| IonutAxi a răspuns:

Nu cred ca este o solutie

| richarddawkins a răspuns:

Ratiune

| IwantToPlayAGame a răspuns:

N-ai cum, dai de ea la tot coltul.

| Gruge a răspuns:

Trebuie sa devii tu cel mai prost si asa esti protejat.

Răspuns utilizator avertizat
| Gruge a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Greu da nu imposibil, prin efort si perseverenta vei reusii.
Succes!

| Gruge a răspuns (pentru Gruge):

Te astept, vei fi ucenicul meu.

| Gruge a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Ma e chiar frumos, pentru ca pot invata continu de la tot ce ma inconjoara.
Viata e mai interesanta cand esti prost, te astept ucenicule.

Întrebări similare