anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poate o forta atat de blajina precum este dragostea, sa chinuie si chiar sa ucida un om?

10 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Leoaica tanara, iubirea...

| T0T a răspuns:

Dragostea, blândă? laughing Nu doar la capitolul fizică stai rău vasile.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

M-am gandit la blajina si am scris blanda. happy

| GoldenZenith a răspuns:

Poate dragostea, în esența ei, este blândă, dar la cum suntem noi in ziua de azi e mai degrabă ca o furtuna/uragan/tornada/pumn în stomac etc. Nu este nimic blând la ea. te lovește, te amăgește și te baga in comă.

| CleanHeart a răspuns:

Care sunt ultimele cuvinte de la dragoste in sens invers?
Asa vezi si de ce chinuie
o zi frumoasă! : )

| JDBere a răspuns:

Deoarece dragostea reprezinta slabiciunea omului. Manipularea sentimentului da dependenta si ne face, intr-un final, neputinciosi. Vulnerabili fiind, cand totul se sfarseste, cadem prada altor vicii, incercand s-o inlocuim deoarece, cum am mai spus, suntem dependenti de siguranta pe care ne-o ofera lucrurile si oamenii

| anonim_4396 explică (pentru JDBere):

"Prin dragoste intelegem:iubire, respect, blandete, incredere, bunatate, bunul simt; Daca persoana iubita nu te mai place tu nurmal ca suferi deoarece ai pierdut totul.Iar unele perosane fiind foarte suparate normal ca nu mai stiu ce fac si incep a se :taia pe maine, a se droga. Si mai ales a se omor; "

"Poate dragostea, în esența ei, este blândă, dar la cum suntem noi in ziua de azi e mai degrabă ca o furtuna/uragan/tornada/pumn în stomac etc. Nu este nimic blând la ea. te lovește, te amăgește și te baga in comă."

"Leoaica tanara, iubirea..."

"Deoarece dragostea reprezinta slabiciunea omului. Manipularea sentimentului da dependenta si ne face, intr-un final, neputinciosi. Vulnerabili fiind, cand totul se sfarseste, cadem prada altor vicii, incercand s-o inlocuim deoarece, cum am mai spus, suntem dependenti de siguranta pe care ne-o ofera lucrurile si oamenii"

Stiri cu oameni care si-au renegat ignorat constiinta si iubirea DAR iubirea blajina a renascut in mintea lor si i-a condamnat si chinuit prin regrete remuscari si i-a ucis adica s-au sinucis. Cantarea Cantarilor 8:6: "Că iubirea ca moartea e de tare şi ca iadul de grozavă este gelozia. Săgeţile ei sunt săgeţi de foc şi flacăra ei ca fulgerul din cer." O iubire aruncata respinsa sau neimpartasita e chinuitoare ca durerile de dinaintea mortii sau e ca moartea. sad

| JDBere a răspuns (pentru anonim_4396):

Consider ca poti trece de etapa negarii luand in considerare alta persoana. Iubirea e ceva psiholog. Ne temem de singuratate, de aceea depindem atat de mult de prezenta altora

| anonim_4396 explică (pentru JDBere):

"Consider ca poti trece de etapa negarii luand in considerare alta persoana. Iubirea e ceva psiholog. Ne temem de singuratate, de aceea depindem atat de mult de prezenta altora" - dragostea este in orice om numai ca lipsa de cunostinta a unora ii determina sa devina necredinciosi si neiubitori sau fara afectiune naturala.

| Anonimusaaaaaaaa a răspuns:

Prin dragoste intelegem:iubire,respect,blandete, incredere, bunatate, bunul simt; Daca persoana iubita nu te mai place tu nurmal ca suferi deoarece ai pierdut totul.Iar unele perosane fiind foarte suparate normal ca nu mai stiu ce fac si incep a se :taia pe maine, a se droga. Si mai ales a se omor; Sper ca ai inteles, FUNDA o zi buna iti dorsesc; am pus si eu o inttebare daca vrei sa imi raapunzi plz! FUNDA

Întrebări similare