| AvalohAlyn a întrebat:

Cum pot sa folosesc legea atracției din The Secret in folosul meu și să am și eu parte de putina sănătate și fericire în viața asta a mea?

Răspuns Câştigător
| MadalinMirelMacovei a răspuns:

Legea atracției, descrisă în cartea The Secret, susține că gândurile și emoțiile noastre atrag evenimente și lucruri similare în viața noastră. Pentru a folosi legea atracției în beneficiul tău, există câteva pași pe care îi poți urma:

Fii clar despre ceea ce dorești: Gândește-te la ceea ce vrei să atragi în viața ta, cum ar fi sănătatea și fericirea. Fii clar în mintea ta cu privire la ceea ce vrei să atragi și fă-ți o imagine mentală a acestui lucru.

Emite gânduri pozitive: Gândește-te la lucrurile pozitive care ar putea veni odată ce ai atras ceea ce dorești. Imaginează-ți cum te simți în timp ce te bucuri de sănătate și fericire.

Acționează în direcția ta: Acționează în direcția ceea ce dorești să atragi. Dacă vrei să ai parte de sănătate, ia măsuri pentru a te menține sănătos, cum ar fi să mănânci sănătos și să faci exerciții fizice.

Adu-ți aminte să fii recunoscător: Fii recunoscător pentru ceea ce ai în prezent și pentru ceea ce atragi în viața ta. Acest lucru poate ajuta la creșterea sentimentelor pozitive și la atragerea de evenimente pozitive în viața ta.

Fii deschis la noi oportunități: Fiți deschiși la noi oportunități care ar putea să apară în viața ta și să le urmați în cazul în care vă duc în direcția ceea ce dorești să atrageți.

Este important să rețineți că legea atracției nu este o soluție magică pentru a rezolva toate problemele din viața

0 răspunsuri: