Daca esti limitata nu am ce sa iti fac... ramai la nivelul tau de "xina"
Cum v-or da ăştia drumul liberi pe stradă... drept de vot ai? Dar fraţi?
Luminatorul trupului este ochiul. Deci daca ochiul tau e curat, tot trupul tau va fi luminat; dar daca ochiul tau e rau, tot trupul tau va fi intunecat. Daci daca lumina care e in tine este intuneric, dar intunericul cu cat mai mult? (Matei 6, 22-23) E vorba de ochiul spiritual, care este mintea, constiinta sub autoritatea sufletul supus planului Divin si ca glanda hormonala e influentata de hipofiza si hipotalamus. Trebuie sa iti luminezi sufletul, si se va curata si mintea. Mintea programata de societate, ancorata in dependente de orice fel, placeri etc. e ca un geam murdar. Ca sa vezi clar si lucid, trebuie sa inlaturi mizeria. Iisus Hristos iti ofera calea: "Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. ". Si apoi o sa ti se deschida si ochii spirituali si vei percepe lumea prin lumina si iubire, e ca o alta dimensiune. Cand modifici interiorul tau, se modifica si perceptia exteriorului, reactiile celorlalti, lumea intreaga. Se curata si glandele hormonale, hipofiza, pineala, hipotalamusul si secreta hormoni pozitivi. Cam asta e in sens Ortodox, singura cale spre elevarea sufletului catre lumina.
Spui că simți o presiune în zona "în care este situat".
Deci tu crezi că acest "al treilea ochi" este situat fizic undeva pe corpul tău, un fel de organ nedescoperit în 2500 de ani de medicină?
Nici măcar cei care cred în existența lui nu susțin așa ceva. Este vorba cel mult de o experiență spirituală care nu are nimic de a face cu corpul tău fizic.
Deci tensiunea sau presiunea pe care o simți s-ar putea să fie "de la prea multă concentrare".
E o panarama omule. daca chiar ar exista un al treilea ochi imagineaza ti ca toata lumea ar vrea sa il gaseasca. las-o balta.