| KillmyIAmADuck a întrebat:

Cum pot sa imi ucid sentimentele, adica nu vreau sa mai simt dragoste, ura, frica etc. Am auzit ca un criminal in serie nu pote sa mai simta nimic, acum este si o alta cale in afara de crima?
Ca daca nu asta e, ma adaptez cerintelor.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Nu orice criminal în serie e neapărat și sociopat.
Așa că degeaba te "adaptezi cerințelor", tot vei rămâne tu, chiar dacă nițel plecat de-acasă și nițel după grații.

Dacă ți-e dat să simți, tot o să simți.
Nu poți să devii sociopat peste noapte, la comandă. Nu există o rețetă magică. Cu această boală psihică te cam naști, să știi.

14 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Sa le accepti, sa le-ntelegi, sa le transcezi si sa le lasi in urma.Va ramine in tine numai prezentul cu toate manifestarile si trairile lui de moment.Vei ajunge la concluzia ca trecutul e domeniul mortii iar viitorul nu exista.Vezi pe youtube Osho-Nu exista ziua de miine.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Poti deveni psihopat. E vorba de modul de a fi, nu de meserie. Descrierea lor o gasesti pe tot netul.

| Paulla a răspuns:

E adevărat că toţi criminali în serie sunt sociopaţi, dar slabe şanse să devii sociopat dacă te apuci de omorât în stânga şi-n dreapta. Lipsa sentimentelor e rezultatul naturii combinată cu educaţia, mai precis educaţia proastă(şi nu mă refer la lipsa manierelor) sau o traumă puternică.
Din păcate, să ai sau să n-ai sentimente nu e o decizie ce ţine de tine.

| Nuvăsufăr a răspuns:

Acest bagaj de sentimente compun umanitatea din fiecare om.
Fără ele, eşti inuman.

| Fineness a răspuns:

Fiecare om are sentimente, fac parte din el, nu le poti stapani.Iar la acei criminali, sentimentele le sunt incuiate intr-un colt pustiu, uitat al sufletului.Nu poti scapa de ele, ci doar sa inveti sa te joci cu ele dupa bunul-plac.Asa e omul.Asa e tot timpul...ratiunea VS sentimente.

| DanAmarandei a răspuns:

Nu stiu unde ai auzit tu treaba asta, dar nu are a face cu realitatea. Si un criminal/psihopat simte furie/placere/dorinta etc. Il face diferit de noi faptul ca el nu separa fantezia de realitate si nu anticipeaza consecinte. Paulla are dreptate, ori ai sentimente, ori nu ai. Nu te poti hotari intr-o zi sa le dai "undo". Deci, parerea mea este sa descarci cumva furia pe care ai acumulat-o si care te determina sa pui astfel de intrebari (mergi undeva izolat si loveste/sparge ceva, fa galagie) si apoi simte in continuare. Chiar daca mai pici in fund cateodata, tot capacitatea de a avea sentimente iti confera de foarte multe ori satisfactie si implinire. (de multe ori pe parcursul unei vieti, nu pe parcursul unei zile, deci trebuie sa ai rabdare). Asa ca gandeste-te ce te-ar costa sa nu ai sentimente.

| Nolkyz a răspuns:

Ai putea sa nu le simti o vreme... Insa nu cred ca vei scapa de momentul cand te vor coplesi, cand le vei simti ca vin peste tine, toate adunate din perioada cand "nu ai simtit nimic".

| OctoberandApril a răspuns:

Practic e imposibil.
natura a facut cea mai proasta gluma dandu-i omului si ratiune si sentiment si imposibilitatea de a scapa de ele fara a suferi de o boala psihica.
"Sa le accepti, sa le-ntelegi, sa le transcezi " sunt etapele ce te ajuta sa le tii oarecum sub control dar asta nu inseamna ca le vei elimina.
parerea mea este ca cei mai temuti criminali in serie n-au ucis rational ci din prea mult sentiment.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Daca poti sa nu mai simti succesul in viata il ai garantat.Pentru ca scapi de lene si plictiseala, sentimentele care ne trag in jos cel mai tare.Si astfel poti sa muncesti fara nici o sila pentru viitorul tau.Incluzand si invatatul pentru cursuri sesiuni etc.

| LaraClarice a răspuns:

E ceva imposibil sa nu ai sentimente. Omul despre care vorbesti este bolnav psihic. Chiar iti doresti asta?

| jojojojome546 a răspuns:

Si eu vreau sa nu imi mai pese de lume daar: nu ma apuc sa omor lumea in sus si in jos, o sa inveti sa nu iti mai pese cand nu te vei mai atasa de nimeni! incet incet, daca reusesti!

| eualteu a răspuns:

Vorbesti serios? Ai auzenii.
Acum, doar nu o sa te apuci sa tai capete in stanga si-n dreata ca sa devii mai dur/a?
Sa fim seriosi, suntem oameni si sentimentele sunt tot timpul cu noi, oriunde am fi si orice am face, nu te poti lipsi de sentimente, suntem oameni pentru ca avem constiinta si suflet...altfel ne-am putea compara cu leii, tighii, maimultele si alte vietati.
Dar, daca vrei sa-ti ucizi sentimentele si vrei sa comiti o crima ar trebui sa incepi cu tine.

| FeelingLess a răspuns:

Daca gasesti raspuns la intrebarea ta.anunta-ma si pe mine te rog...anonymous4allz@yahoo.com

| Mirelcristian a răspuns:

Nu ai cum sa îti ucizi sentimentele poti doar sa le ignori poti sale înabusi si dupa devi un om rece care se poate juca cu sentimentele orcui fara a simti ceva sau sai pese