| Iasmi99 a întrebat:

Cum pot sa invat repede tabla inmultiri? Va rog nu la misto cu pune mana pe carte. Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| sabinutza_9332 a răspuns:

Scrie tabla inmultirii pana la 10 inclusiv pe o foaie. Citestele rar si incearca sa memorezi, apoi scrie pe alta foaie ce ai retinut. Verifica ce ai facut bine si ce nu... Fa asta de 5-6 ori si vei reusi
P. S. Invata mai intai tabla inmultirii cu 0, apoi cu 1, apoi cu2, apoi cu 3 etc. Nu pe toate de odata pentru ca vei gresi mult si va dura de 10 ori mai mult.

Fundita?

17 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Invat-o cantand.Alege-ti o melodie suficient de monotona si canta cu text de tabla inmultirii.

Răspuns utilizator avertizat
| foxi a răspuns:

Citeste-o des, apoi repet-o!

| AdelinaC a răspuns:

Pai fara sa pui mana pe carte... fara suparare dar nu poti invata nimic fara efort.Incearca sa inveti logic.Inmultirea este o adunare repetata si fa adunarile, pana la urma le vei retine direct de ex la 2 X 5 fa 2+2+2+2+2=10.Pana la urma te vei plictisi de adunare si vei invata direct.

| anss23 a răspuns:

Dar ce ai vrea sa-ti spunem? Poti sa o inveti doar daca pui mana pe cartea de matematica si o citesti de multe ori.laughing

| Gosh. a răspuns:

Nu te iau la misto, dar invatatul pe de rost este singura metoda.
Stii, ca pe o poezie.

Eventual scrii doar cei doi factorii si te verifici singura la produs.
E simplu!

happy
Succes!

| BeAmazing a răspuns:

Poti invata tabla inmultirii de la 5x5 pana la 9x9 foarte usor, folosindu-te de degetele de la maini: www.youtube.com/watch?v=UMRRQieDJfk

| Nuia a răspuns:

De exemplu eu nu puteam invata inmulitrile cu 9, le faceam asa:
ex: 9 x 6
vecinu mai mic cifrei 6 este (5)
cat mai este de la 6 pana la 10 (4)
uneste raspunsurile si iese (54)

9x8

vecinu mai mic cifrei 8 este (7)
cat mai este de la 8 pana la 10 (2)
uneste raspunsurile si iese (72)

Atentie! doar la inmultirile din 2 cifre care includ minim un noua mere metoda astabig grin
mult mai simplu este sa le memorezibatting eyelashes

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

-Incearca cu acest gadget:
http://blogasistent.blogspot.com/2010/08/tabla-inmultirii-gadget.html
-scrie tabla inmultirii mare, colorat pe o foaie si lipeste-o undeva la vedere si de fiecare data cand o vezi, o mai citesti si mai retii ceva.
-Tabla inmultirii se invata prin memorare pur si simplu. Poti sa incerci sa cauti pe net jocuri cu privire la tema asta
:-? eu cand eram mica aveam un cd cu matematica: jocuri cu adunari, scaderi, inmultiri, impartiri etc.
:D Bafta!

| Gabrielle16 a răspuns:

Invata pe de rost ca pe asta trebuie sa o visezi! Dupa ce inveti pe cea cu 2 de ex, pune pe cineva sa te asculte.

| BestOctavian a răspuns:

Poi...Sa dai fundita
Eu a invatat-o bucata cu bucata, inveti 1x1, si tot asa pana la 10x10
Sa stii ca nu o poti invata din prima, dar sa incerci, care 2 randuri pe zi, adica invai tabla inmultirii cu 1 si cu 2 dupa cu 3 si 4...Si o sa o stii la perfectie, funsita

Răspuns utilizator avertizat
| ZxPoox a răspuns:

Scrii pe o foaie tabla inmultirii si o repeti pana ce o inveti pe de rost

eu asa am invatat-obig grin

| MariaDN2002 a răspuns:

Prin repetare, repetarea este mama invatarii, lucrand mult si bine happy Succes!

| staicustefan a răspuns:

Tu cati ani ai nu stii tabla inmultirii?

| Adisor14 a răspuns:

Incepe cu 1X1 pana la 10x10 si repeto de multe ori si dupa un timp incearca si fara ea in fata sa vezi

| roxy_5101 a răspuns:

O inveti pur si simplu pe de rost ca doar nu esti asa de batutan cap O. o