| Vernusio a întrebat:

Cum pot sa-mi aflu viitorul? Va rog cine stie, spuneti-mi.

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Cea mai bună cale e să te sinucizi, dar să alegi o metodă sigură. Atunci vei știi exact viitorul.
PS: Ce să facem, e a doua întrebare ce o pui de genul la categoria asta... Măcar de ar fi o întrebare relevantă.

| mentholinks a răspuns:

Fa o vizita la mama Omida.

| Nilsson a răspuns:

Cea mai sigura metoda de a-ti sti viitorul e sa ti-l construiesti singur

| HaKa93 a răspuns:

NU EXISTA ASA CEVA! cine ti-a spus ca se poate, te-a mintit in ultimul hal

| Ralukafay a răspuns:

Pai nu poti.E imposibil. Uite, hai sa iti dau un exemplu.Eu la cartile tarrot, am vrut sa-i ghicesc viitorul bunicii mele si am vorbit cu acea femeie prin email si ce sa vezi, imi spunea numai prostii, nimic adevarat, numai aberatii.Deci,nu te increde in carti si chestii de astea pentru ca nu iti va spune nimic corect, adica eu o intrebam ceva si ea imi spunea cu totul si cu totul altceva.

| JustBlackNoGrey a răspuns:

Viitorul in ce anume? cariera? viata amoroasa? sanatate? familie? alege

| CristinaCMH a răspuns:

Nu poti! Ghicitul in carti sau mai stiu eu ce sunt niste aberatii!
Si ziua de maine face parte din viitorul tau, ai rabdare.

| Valy9999 a răspuns:

Nu ai cum.

| TheArchitect218 a răspuns:

Viitorul nu poate fi deslușit pentru că nu a avut loc încă, e nedeteminat (există în schimb probabilități ce pot fi deduse dacă ai cules suficient de multe date) Asta înseamnă că poți face anumite predicții (acțiuni raționale de anticipare a unui fenomen/eveniment). Ca la meteo, dar pe un alt set de date de intrare - obiceiurile celor din jur, ciclicitatea anumitor fenomene. Și anumite persoane atente la detalii și trenduri au scos bani din bursa de valori pe baza "previziunile" lor, fără să meargă la "mama omida". Așadar, ochi atent și grijă la managementul haosului.
Apoi, nu te bosumfla - dacă am putea afla viitorul, asta ar însemna că e deja scris - s-a dus naibii libertatea individuală. În plus, nu ar strica asta tot farmecul vierții - faptul că e misterioasă, parțial acoperită de umbre?