| YTwatchdog a întrebat:

Cum pot sa-mi schimb pigmentul sangelui?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu: consuma apa poluata cu nitritihappy Ti se va colora maro (creste procentul methemoglobinei). Insa ai grija, un procent prea mare si mori datorita hipoxiei. In acest caz trebuie tratament cu albastru de metilen.
Bafta!

9 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Faci transfuzie de la vreun rege dar numai albastru. Al meu este in dungi cu picatele.

| cristi202 a răspuns:

Poate daca iti injectezi cerneala in vene?happy Numai ca nu te asigur ca va mai curge mult timp singe prin venele tale (oridecare ar fi el, rosu sau albastru)!happy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si, cam ce culoare ar dori caprioara?

Elianna
| Elianna a răspuns:

Hemoglobina este pigmentul care determină culoarea roşie a sângelui. El poate fi rosu aprins, cand este sange arterial si rosu maroniu, cand este sange venos! Eu nu am inteles ce vrei sa schimbi tu? Sangele albastru, de care se mai vorbeste, facandu-se referire la regi, printi si persoana de rang inalt este doar o poveste! Daca la asta te referi! In concluzie...nu poti sa schimbi nimic!

| Zenithf a răspuns:

Hemoglobina la oameni si la majoritatea animalelor contine fier, de aici culoarea rosie. Exista insa animale - molustele - la care hemoglobina contine cupru in loc de fier, sangele acestora este verde.

| elena a răspuns:

Oricum, chiar daca vrei sa ai sange albastru, acesta tot culoarea rosie o sa aiba.

| Ancestralsoul a răspuns:

Cred ca exista o rezolvare.Sa dai de niste extraterestrii foarte civilizati si dezvoltati tehnologic, pasnici, carora sa li se faca mila de tine si sa te ajute sa iti schimbi ceva ce majoritate oamenilor stiu ca este imposibil. S-au ai pus intrebarea asa sa ne faci sa radem? Fain Hombre:dungi cu picatelelaughing)))))))

Răspuns utilizator avertizat
| zetmada86 a răspuns:

Sunt cateva substante care pot schimba culoarea sangelui, ex; o substana pe baza de sulf (peste limita de sulf pe care o avem in sange) poate schimba culoarea in verde, dar nu stiu cat de sanatos este.

Întrebări similare