Eu am tot citit tot felul de carti, dar nu vreau sa iti dau niciun titlu ca nu stiu daca te ajuta. Majoritatea au aceleasi directii pe care le promoveaza, doar ca spuse sub alte formulari:
- crede in tine insuti indiferent de ceea ce iti zic altii
- crede in visele tale
- poti obtine ceea ce doresti daca iti imaginezi/vizualizezi acel lucru cat mai bine cu putinta si faci ceva minimal macar pentru indeplinirea lui
- trateaza-i pe ceilalti asa cum ai vrea sa fii si tu tratat
- treci peste experientele din trecut, nu le lasa sa te tina inapoi. viata se traieste in prezent!
Si asa mai departe...
Pe mine o carte despre ortografia si gramatica limbii romane m-a invatat multe. Iti recomand sa o cercetezi inainte de toate. Sau poti sa speri ca si femeia pe care ai vrea sa o cunosti n-a auzit de ea.
''carti de psihologice"...iti recomand Dostoievski cu a lui Crima si pedeapsa, Fratii Karamazov ...ai putea incerce si Tolstoi(Razboi si pace). Daca nu iti place literatura rusa poti incerca Hugo(Mizerabilii) sau Proust(In cautarea timpului pierdut)
Cel mai bun rezultat la aceasta intrebare il ai chiar tu! Sunt multe cai prin care poti atinge performata in viata, dar toate aceste cai sunt altfel pentru fiecare om! Cred ca mai important este sa fi fericit decat sa cauti mereu ceva!
Tactici-de-influentare-subtila - andy-szekely
super-tehnici-de-memorare - andy-szekely
super-tehnici-de-memorare - andy-szekely
Andy_Szekely - raport_special_dialogul interior
alpha-leadership - andy-szekely
daca le vrei lasa`mi mailul pe privat si ti le trimit
Cred ca prietena ta ii ortografia si gramatica este amanta ta Heisenberg.
Cine te-a facut si pe tine profesor, parca tu ai perfect din toate punctele de vedere ca om corect si incapabil.
Si nevasta-mea ii ortoePia. Ca sa fii mai peRfOrmant in viata asta Trebuie sa ai bun simt si sa-ti pUi la punct notiuniLe elemEntare, de-abia dupa aceea sa inveti sa citesti printre randuri...
"Trebuie să ai bun simt și să-ți pui la punct noțiunile elementare, de-abia după aceea să înveți să citești printre rânduri..." ordinea este jumătate din viață, spun nemții dar totuși, numai jumătate