anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti "incetini" timpul? Adica sa nu mai ai impresia ca trece atat de repede. Mai ales cand il petreci cu persoane care-ti plac laughing. Ma streseaza chestia asta

7 răspunsuri:
| drutzix a răspuns:

Simplu: Petreceti timpul cu persoane pe care le detesti.

| BadAngel3 a răspuns:

Stai ca si mine, o ora si jumatate la ore si sa vezi cum trece timpul.

| Anca6991 a răspuns:

Cred ca soluția ar fi ca in cursul unui zile sau al unui interval se timp stabilit de tine, sa faci cat mai multe lucruri ce iti dau senzația aia de bine si sa simti ca trece timpul repede. Paradoxul, in cazul asta, e ca desi faci un lucru ce iti place si ai impresia ca timpul trece repede, întreprinzând mai multe activități de genul, la sfârșitul zilei iti dai seama ca "ai realizat" ceva. E totusi putin ciudat si nu cred ca iti e la îndemâna zilnic. Daca intre timp gasesti o soluție mai eficace, mi-ar fi si mie de ajutor laughing

| anonim_4396 explică (pentru Anca6991):

Ieri m-am trezit la 4 dimineata si a trecut timpul mai greu. laughing

| DarySiNimicMaiMult a răspuns:

Si eu imi pun intrebarea asta.Dar cel mai nasol este ca fix atunci cand n-ai nimic de facut timpul trece mai greu, si cand vrei sa nu mai treaca si cand te distrezi trece repede.N-ai ce sa faci, decat sa nu te mai distrezi.Ar trebui doar sa traiesti fiecare minut la maxim, oricat de repede trece, eu cred ca merita!

| DavidoW a răspuns:

Timpul trece greu doar cand faci ce nu-ti place.