| Raluka111 a întrebat:

Cum poti lua temperatura unui tantar?laughing)
Vreau raspuns urgent!

16 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ii bagi termometrul in fund.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

Mai tu ai trecut pe invers, tot ce prinzi bagi in fund?! big grin

| mgtow a răspuns:

Nu poti.

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Tantarii au sange rece.

Deci nu prea ai ce sa masori decat daca ai aparatura sofisticata,un termometru microscopic care sa il bagi sub brat laughing

Eventual ar fi sa bagi tantarul in apa, si apa o incalzesti la ce temperatura vrei tu, si asa stii ce temperatura are tantarul laughing

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Temperatura tantarului e temperatura mediului in care este expus tantarul, deoarece tantarul nu are temperatura, asa ca temperatura lui este egala cu temperatura mediului in care este.

| Frankie a răspuns:

Tu il ti intre buze si eu il penetrez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact la fel cum poti cantarii fumu

| EstiFericitaSauTrista a răspuns (pentru anonim_4396):

Fumul are greutate, gandeste-te la gazul din butelie, doar ca este lichefiat, si presat la cateva sute de atmosfere.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EstiFericitaSauTrista):

Aoleu ce prostie mi-ai scris, stai jos, 3.

| 23partyboy a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh na,fumul e alcatuit din particule, tot ce nu e unda e materie implicit are si o masa, asa ca cel putin teoretic poti cantari fumul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de ce ai băut, înainte să te sugă.

| 23partyboy a răspuns:

In spectru de lumina infrarosie, practic aceasta arata ce obiecte/fiinte emana caldura si asa se poate determina si cat...sunt sigur ca ai vazut asa ceva la tv,(asa vad serpii,sau ai vazut la tv militari cu aparate in infrarosu, obiecatele calde dex sunt in rosu, mai reci in galben samd

| Maria428 a răspuns:

1. Unde gasesti tantari acum? laughing
2. Eu nu am vazut pana acum termometre de 1 mmhee hee
3. Tu chiar crezi ca poti face asta? laughing
4. Daca, chiar vrei sa stii : s-ar putea sa aiba temperatura cand se zbate foarte tare happy
5. SPer ca te-am ajutat. big grin

| Raluka111 explică:

Stiu si mie mi se pare ciudat sa iei temperatura unui tantar dar domnu de fizic care e cam tacanit ne'a pus sa ne gandim laughing)

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns (pentru Raluka111):

Si daca un nebun fabuleaza ziua ce viseaza noaptea, trebuie sa faci si tu la fel?

| HinteA a răspuns:

Ce tantar blond laughing bv bruneto