Devin-o constient de cine esti tu, de natura ta, esti mai puternic decat iti imaginezi, practic tu creezi fiecare moment din experienta ta, tu creezi realitatea pe care o traiesti;
in momentul in care constientizezi faptul ca existi, ai existat si vei exista poti aduce frica in atentia ta, s-o confrunti si s-o integrezi;
frica are un scop pentru care este acolo, te ajuta la un moment dat ca sa intelegi ceva insa cand nu iti mai foloseste integreaz-o si treci mai departe
asta e un exercitiu, o metoda, poti sa-ti creezi propria metoda
http://ascension101.com/......rcise.html
Sunt sigur ca lui Putin nu ii e frica de nimic; nici de Obama, nici de Basescu...L-ai putea intreba pe el cum de a reusit.
Buna
prin autosugestionare, asa am procedat si eu..incearca si n u ai nimic de pierdut.
O zi frumoasa sa ai
Am vazut mai demult un documentar legat de fobii/frica dar n-as prea crede.Era bazat pe hipnoza
Frica este cel mai puternic sentiment, uneori frica ne este de folos.
Dacă nu ți-ar fi frică ai trece strada fără să te uiți în stânga și în dreapta. Frica este acolo să te atenționeze de pericol.
Uneori frica este prietenul tău.
Buna!
Te gandesti la ceva frumos sau pune niste prieteni sa-ti fie alaturi cand iti este un pic mai greu vei vedea ca totul va fi bine si nu te gandi la frica sau emotii gandeste-te ca ei au venit acolo doar pentru tine si zambeste .
Good luck!
Frica e doar in mintea ta, tu ti-o imagineji, daca te tot gandesti la frica nu rezolvi nimic.Gandeste-te ca poti sa iti invingi teama oricare ar fi aceea! Sper ca am ajutat!
Parerea mea, a fugi de ea nu este o rezolvare, in viata te mai vei intalnii eventual cu aceeasi problema, in primul rand frica este cea mai periculoasa chestie, daca cineva se urca cu frica la volan ia gandeste-te sansele sunt mai mici sau mai mari sa faca accident decat cineva care este calm si nu intra in panica? Insa nu o neglija frica iti spune care iti sunt slabiciunile ca tu sa lucrezi la ele. Singura sansa sa scapi de frica ar fi sa o confrunti. Asta e parerea mea desigur poate altii au alta si gandesc altfel.
O infrangi.De exemplu tie frica da paianjeni tio infrngi iei unu pe mana ta sau ceva de genu asta.