| AdiSt a întrebat:

Cum procedez ca sa fac un curs de calificare ca lucrator in comert. pentru cel mai amplu raspuns dau funda!

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Mergi la alofm sau ajofm
Agentia Locala/judeteana/municipala pentru ocuparea fortei de munca
cunoscut ca fortele de munca sau ȘOMAJ
Acolo o doamna foarte amabila --- pe bune, sunt cele mai amabile functionare publice din Romania--- o sa te invete ce sa faci
Ce trebuie sa faci
Te inscrii la somaj daca tocmai ai fost dat afara, sau
Platesti cursurile, 400 de Ron parca erau sau
Intrebi pe doamnele de acolo daca stiu ele vreo firma sau o organizatie care fac cursuri de-astea. Au aparut foarte multe firme care fac cursuri pe fonduri UE, prin programul sectorial dezvoltarea resurselor umane

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Dacă eşti somer sau cautător de loc de muncă (CLM),vezi dacă AJOFM-ul are cursuri gratuite pentru aşa ceva. Dacă nu eşti somer, poţi să mergi la AJOFM şi să-ţi faci dosar pentru CLM, chiar dacă ai o slujbă acum, şi timp de 6 luni agentia te poate scolariza(dacă au asemenea cursuri). Dacă nu, cu bani poţi să contactezi orice firma autorizată să scolarizeze din localitatea ta şi să te inscrii acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi in localitatea ta sau resedinta de judet de unde esti si inscrie-te la AJOFM(fortele de munca). Poti beneficia de cursuri gratuite.Mult noroc.

| AdiSt explică (pentru anonim_4396):

Imi pare rau ca nu am putut sa-ti dau funda ca am dat deja dar a fost bun raspunsul tau mersi

| anonim_4396 a răspuns (pentru AdiSt):

Scopul este sa ne ajutam nu sa alergam dupa funde sau alte titulaturi.De citeva zile sint intrat legal in somaj, nu mai am loc de munca si chiar stiu ce spun.Mult noroc.

| AdiSt explică:

Vreau sa fac un curs de calificare in domenia comertului si nu stiu ce trebuie sa fac sau cum sa fac

| PappaBear a răspuns:

Salut. Poti consulta un site care organizeaza cursuri, iti alegi cursul care ti se pare cel mai ok pentru tine, iei legatura cu organizatorii si te inscrii la curs. Uite un exemplu:
http://sbinfo.ro/

| CristianPanait a răspuns:

Veniti sa va inscrieti la Eurodeal, detalii gasiti pe:
http://cursuridecalificare.ro/cursuri-de-lucratori-in-comert.php