| InnocentSmile a întrebat:

Cum putem să ne face viața cât de cât mai frumoasă?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Daca incerci sa traiesti in armonie cu cei din jurul tau, daca faci binele, bine vei primi.Ce seamana omul aceea va si secera.De cate ori fac fapte bune, Dumnezeu ma rasplateste, imi umple inima cu pace si cu bucurie.Se merita sa traiesti frumos.

17 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Bucuriile vietii vin din lucrurile marunte.Linistea si pacea vin din credinta si fapte.

| EmaS a răspuns:

XXblAcKaNgeLXx
Nu avem voie sa ucidem.Hai sa-l lasam sa traiasca.

| EmaS a răspuns:

XXblAcKaNgeLXx
Va veni o zi cand va da socoteala pentru toate lucrurile.Nu avem ce sa facem.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Trăind fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima.

| harciog a răspuns:

Traind-o in conformitate cu ceea ce simtim.E o problema citeodata pentru multi si multe ca, probabil, n-a aparut inca persoana care corespunde dar n-ar trebui sa fie o piedica.Asteptarea e si ea o traire destul de intensa dar cea mai mare timpenie, de un tembelism aproape cronic, este sa legam acel capitol de viata de chestii materiale.Relatia se va fringe si nu ne va fi iertat asta.

| Flav a răspuns:

Greseala oamenilor a fost ca niciodata nu s-au priceput sa se uite langa ei. Li s-a parut ca daca fericirea exista, ea trebuie sa fie inaccesibila sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizontul lor. [Octavian Paler]
Just live it!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Sa-l impuscam pe nea' Basescu.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ema
Nu-mi place cum traieste el in lux si banii pe cand unii romanii de rand n-au ce sa puna pe masa.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Dely ma c@c in faptele tale bune! ( Ar trebui o noua rubrica religie pentru prosti.) Fiind fata ca sa -ti faci viata mai frumoasa cauta-ti un baiat cu bani. sau invata foarte bine sa ajungi cineva in viata si sa-ti faci viata cum vrei tu. Succes!

| lauru a răspuns:

Elena,e putin paradoxal dar viata incepe pentru noi sa fie din ce in ce mai frumoasa atunci cand incepem sa ne iubim si sa ne respectam pe noi insine si cand incepem sa avem mult mai multa intelegere si afectiune pentru ceilalti.

| Here4u a răspuns:

Facand nmai pafte bune, D-zeu ne da numai bucurii si dorinte care se indeplinesc. Incearca si fa fapt bune si ai sa vezi ca am dreptate. funda please

| IIIx333III a răspuns:

Crezand in fortele proprii si iubind mult! :X

| TheLastHuman a răspuns:

hee hee fain si cand aud intrebarea imi vin 1000 de lucruri frumoase in cap si 100000000000000 lucruri rele care le stopeaza pe toate. daca ar depinde totul de noi ar fi bine dar asa depinde si de altii sad. oricat de multe lucruri bune ar fi sentimentul de fericire ajunge la maxim in momentul in care iubesti, atunci totul e altfel, simti ca poti, ca esti de neoprit dar si cand suferi din dragoste pici de te dor toate, uite asa cei cu suflet pierd si sufera si nepasatorii, mincinosii, etc raman cei mai fericiti oameni care bantuie strazile si cluburile si ii vezi tot timpul "fericit", de fapt totul e fals, iar esentia vietii se pierde. ca sa ne facem viata frum avem nevoie de pustietate :X:X laughing. bafta si numai bine

| nevermind_3854 a răspuns:

Facand ceea ce ne placewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e greu.viata este frumoasa. trebuie doar sa o vezi asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesind din rutina

| McNek a răspuns:

Cu muzica love struck si fara sa pui la suflet toate prostiile happy nu cred ca ai 1 prieten / a. asa ca daca nu te intelegi cu cineva intr-o zi (diverse motive). gaseste alt friend pentru a te distrahappy...

Întrebări similare