| Ankhsenamone a întrebat:

Cum puteti reda intr-un singur cuvant"exprimarea sincera si fara rezerve a gandurilor si a simturilor in fata unei alte fapturi omenesti, sinceritate totala si dezinteresata in viata launtrica cea mai intima, ca o incercare de retraire in profunda simpatie a unei alte fiinte omenesti"?

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Emotie.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Dragoste.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Exteriorizare? Sinceritatea nu este partiala sau interesata, asa ca i-as spune chiar sinceritate totusi. E cam neclara exprimarea cu "retrairea unei alte fiinte omenesti".

| AndutzaAndu a răspuns:

Dragoste.

| flower a răspuns:

Incredere

| Minty a răspuns:

Prietenie!

| ady_2621 a răspuns:

Deschidere

| NickoS a răspuns:

Iubire-(izvor pentru toate)

| omtraisiomvedea a răspuns:

Prietenie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragoste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de exemplu de ce merg, pot spune ca sunt mult mai inteligent de cat un om; pentru ca am acest dar de la tatal nostru adica dumnezeu, nu stiu daca voi mai gasi o persoana ca mine[sa nu minta, sa nu fure, sa nu profite, sa nu ia numele tatalui nostru in desert ], si referitor despre mine am fost o persoana foarte rea; dar tatal nostru pot spune ca mi-a dat o judecata foarte inteligenta putem vorbi mult mai multe daca ne-am vedea cautama la numarul de telefon care til las afisat pe ecran[0764591972] si inca n-am incheiat din cauza ca aceste cuvinte is scrise de alta persoana suna pe numarul care ti l-am lasat''''
'''''

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

''sensibilitate''?

| Teddy_6725 a răspuns:

Iubire sinceritate sau amintire