Cei mai putini zambesc sinceri si prietenosi iar cei mai multi zambesc fals sau afiseaza indiferenta.
Cum au zis si altii, depinde de la persoana la persoana, depinde ce crede fiecare om despre mine, depinde cum ma apreciaza fiecare.Deseori sunt prietenosi si zambesc, sunt o persoana pasnica in general.
Prietenosi.Mai ales ca nu m-am mai intalnit cu ei de o gramada de timp. N-am sa scap de glumele si ironiile lor. O sa raspund pe masura
Depinde asta de persoana. Unii sunt mai reci, altii zambesc, unii vor sa ma si imbratiseze, sa ma pupe. E normal ca fiecare om reactioneaza diferit. Oricum, persoanele care imi sunt apropiate mereu reactioneaza pozitiv. Si eu fac la fel in preajma lor. De obicei sunt foarte binedispus cand ies cu o persoana care imi place. Chiar si daca dintr-un grup de 15, doar o persoana imi place, e suficient ca sa ma simt bine.
Cei care ma cunosc sunt prietenosi, unii chiar se bucura, ne salutam si chiar schimbam cateva vorbe. Cei care nu ma cunosc, nici nu cred ca sesizeaza de multe ori prezenta mea! Oamenii sunt in general preocupati de problemele pe care le au, sunt tristi, multi apatici, iar unii chiar agresivi verbal.(cand plimb catelul unii injura, scuipa, imi spun sa ma duc sa cresc copii, nu javre!)
Prietenii zâmbesc şi apoi urmează replica "Tu Paula, hai să'ţi spun ceva"...restul care nu'i cunosc... unii zâmbesc, alţii se uită urât, alţii plâng(sper că nu din cauza mea )
Prima data incep pupaturile si apoi zambeteleSunt prietenosi pentru ca si eu la randul meu sunt prietenoasa(lipicioasa)
Unii cu invidie; altii cu respect; altora poate ca nu le convine dar atc le zambesti; unii te strang in brate de nu ai aer; la altii instantaneu apare o bucurie in suflet s. a. m. d
Nu putem generaliza la intrebarea asta, pentru ca fiecare om este special, fiecare om este unic si diferit de celalalt. Depinde si de starea pe care o are si de personalitatea lui. Cu siguranta daca este un pic mai timid, mai retinut, nu se va baga in seama cu tine prea repede, poate chiar va evita sa te priveasca, dar daca este comunicativ, probabil iti va zambi, va fi prietenos si va intra in discutie cu tine.
Nu poti sti niciodata cum va reactiona cel de langa tine.
Majoritatea zambesc pentru ca si eu la randul meu sunt toata ziua cu zambetul pe buze, sunt o fire vesele. Iar, unii se uita urat, probabil din cauza ca desi as fi suparata sau as avea necazuri tot am puterea sa zambesc si sa fiu binedispusa.
Numai bine!
Se poate citi chiar pe fata lor, falsitatea in sentimente, zambesc, te saluta, prietenosi, iar apoi la 2m distanta:,, date-n p---- mea ". banuiesc, ca nu toti sunt asa, dar majoritatea asa sunt
N-au o stare pe care si-o manifesta in repetate randuri, pentru a putea sa-ti dau un raspuns fix. In schimb, iti poti spune ca ma intreaba ce am(daca ma vad prea vesela sau trista), dar asta doar pentru a respecta...nici eu nu stiu ce. Bine, si eu mai pun astfel de intrebari, dar mi se par inutile. Daca intr-adevar vrei sa stii ce are o prietena/cunostiinta de`a ta, o poti intreba intre 4 ochi(asta in cazul in care vezi ceva ciudat la ea).
In rest, mai glumesc pe seama mea, ne mai suparam si alte copilarii(asta cu prietenii).
Bogdan00501 întreabă: