Universul s a format in urma unei explozii de materie si energie, numita big-bang...
Urmareste acest documentar pentru a te lamuri:
http://www.youtube.com/watch?v=6Qv9WA7hqdc
Dumnezeu a fost dintotdeauna si va fi intotdeauna. Ce conteaza cum s-a format Terra? Asa cum se formeaza o planeta, doar ca la noi a aparut si apa.
Conform stiintei prin Big Bang(nu dezvolt subiectul nu ca imi e lene sau doamne fereste altceva, dar chiar nu am chef sa dau copy-paste); iar daca te pasioneaza subiectul incearca niste documentare pe Discovery.Era un maraton acum vreo 3 zile cu "originea vietii" acum nu stiu daca mai e
Dumnezeu este o creatia umana.Ma mir ca nu recunosti semnatura omului
Gasesti atatea materiale pe net despre formarea terrei. D-zeu este creatia omului, pentru ca nu isi putea explica unele evenimente, in special fenomene ale naturii. Unii oameni s-au maturizat si au constatat asta. Unii inca mai cred in vrajitoare, mos craciun si cine stie ce zei.
Raspunsul nu-l gasesti pe TPU sau de la utilizatorii TPU. Pentru ca nu poti avea incredere in niste persoane care nici macar nu le cunosti si care nu au cunostiintele necesare care cu ajutorul acestora sa iti explice cum s-a format Pamantul. Asadar raspunsurile pe care le vei primi dfoarte posibil sa fie nule daca tinem cont ca pe TPU au aparut peste nopate numerosi utilizatori care sunt controlati de o singura persoana (poti realiza ca acea persoana este o impatimita a aiurelilor a ateismului).
@MrSmith conform crestinismului Dumnezeu a existat dintotdeauna, el fiind omniprezent, omniscient, omnipotent de nu a "venit" de nici unde; si de ce ai scris hiperdimensionala cu Y?
@krysty654 daca pentru tine o carte scrisa acum 2000 de ani este o dovda incontestabila a existentei lui Dumnezeu sa stii ca pe pamant exista si oameni mai cu picioarele pe pamant...
@onutzu "Dumnezeu este o creatia umana.Ma mir ca nu recunosti semnatura omului" mi-a placut asta, macar mai exista si oameni care gandesc...
Da...cum am mai raspuns la o intrebare. Dumnezeu a facut tot ce exista(univers, planete, animale + Adam si Eva) in 6 zile, iar dinozaurii au existat cu milioane de ani inaintea rasei umane. Unde dracul au trait dinozaurii aia daca TOTUL "a fost creat" in 6 zile? Voi chiar nu ganditi fratilor? Credeti toate alea...
1.noi suntem foarte limitati la puterea de intelegere a lucrurilor
2.Credem in Biblie pentru ca este adevarata
3.Credinta este darul Lui Dumnezeu pentru noi cei care L-am rugat sa ne dea
4.Citeste Biblia nu fanteziile din mintile altora
multa dragoste, pa, pa!
Rahatu' asta de cliseu pe care il aud pe la unii ma dispera:"mintea noastra e limitata si nu poate intelege". Asta e singurul raspuns pe care il dau inaptii ce se cred crestini si il preaslavesc pe Dumnezeu de frica sa nu ajunga in Iad si sa faca mamona ciulama din ei in cazan. Uite ca eu vreau sa inteleg tot, nu am nevoie de o carte metaforizata care sa ma bage complet in ceata.Nu pot fii crestin impotriva ratiunii mele.Deci vreau sa stiu cum a facut Dumnezeu lumea, in special cum a reusit el sa faca ziua si noaptea in absenta soarelui, cum se defineste mai exact termenul "taria cerului"(de cad e cerul un corp solid?). De ce avea nevoie atotputernicul in Vechiul Testament de fum de berbec?
L a inceput Dumnezeu a facut cerurile si pamnaturile
Dumnezeu a fost dintodeauna...
Unii nu cred ei bine asta e parerea mea!
Mintea noastra e limitata si nu putem intelege unele lucruri
L a inceput Dumnezeu a facut cerurile si pamnaturile
Dumnezeu a fost dintodeauna...
Unii nu cred ei bine asta e parerea mea!
Mintea noastra e destul de limitata si nu putem intelege unele lucruri
Citeste prima parte a bibliei, si sigur vei sti cum NU s-a format pamantul.
Dumnezeu a creat pamintul si tot ce este pe el.pe mine personal ma intereseaza acest subiect de foarte mult timp si am cercetat foarte mult in aceasta privinta.concluzia ca terra s-a format printr-un big-bang este doar o presupunere pe care cercetatorii singuri nu o cred nici macar 20%, insa faptul ca d-zeu a creat pamintul il avem in biblie si crede-ma ca nu avem nevoie de alt fapt sau dovada mai sigur decit acesta. daca ceva din ce-ti am zis nu ai inteles si vrei sa afli mai mult ma poti contacta pe skype:Cristi_comanici.as fi bucuros sa te ajut sa intelegi!
Pai nimeni nu stie asta, dumnezeu exista din toteauna dar nu stim cum s-a format el si nici pamantul nici macar in biblie nu scrie (cred) nu se stie.