| VisSs a întrebat:

Cum sa-mi dezvolt imaginatia?

Răspuns Câştigător
| ShowTim3 a răspuns:

Te nasti cu imaginatie, de dezvoltat este mai greu. Poti incepe prin citirea unor carti si facerea rezumatelor din ce ai citit.La inceput o sa iti para inutil dar eu am facut asta 1-2 ani, iar acum fac un rezumat foarte usor si ma exprim cursiv, chiar daca am unele scapari.Asa iti dezvolti imaginatia cand este vorba de o compunere si poti sa o faci mai usor.Ca sa ai o imaginatie bogata trebuie sa faci conecxiuni. Exemplu culoare unei libelule- cer albastru-marea albastra -lac albastru - comate albastra - magazin albastru etc.Chestia asta te ajuta cand vrei sa faci o compunere si nu ai idei. Orcum imaginatia are legatura cu inspiratia, nu mereu iti vine inspiratia sa scrii despre ceva eu acum as putea sa fac o compunere despre vampiri sa zicem foarte buna si maine dimineata fac una jalnica.Cam asta este happy depinde si de starea de spirit. Succes sper ca te-am ajutat.Cand nu ai idei despre ceva fa conexiuni cu alte lucruri care au o trasatura comuna cu acel lucru.

16 răspunsuri:
| MeScorpion a răspuns:

Lsd

| DianaScorpio a răspuns:

Citeste beletristica, uita-te la filme, incearca in fiecare zi sa creezi cate un desen nou, incearca sa faci o data pe saptamana cate o compunere de aproximativ o pagina A 4, lucruri de acest gen.

| Dmesss a răspuns:

Imagineaza-ti ca ai imaginatie!

| 4b a răspuns:

Citeste Vissss!

| noi3 a răspuns:

Nu te mai du la scoala. vorbesc serios. scolile distrug creativitatea.

| JustMe_8048 a răspuns:

Facand exercitii de logica.

| Ballet a răspuns:

Citind si visand big grin

| Simpatic a răspuns:

Fiecare are o muza, mie imi place sa ma uit la stele

| Zapa12 a răspuns:

Trebuie sa citesti multe carti si sa te inspiri din natura sau portrete care iti plac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai cum, esti un caz pierdut, se vede din postarea ta!

| Andreea6031 a răspuns:

Citeste cat mai multe carti, incearca sa te implici in multe activitati cat mai variate. Sunt sigura ca o sa te ajute. Un exercitiu ar fi sa stai in liniste, sa te uiti la cer si sa iti lasi mintea sa "zburde". happy

| Nanutzu a răspuns:

Uita-te foarte mult la televizor, in special filme SF, desene animate cu super eroi, stirile de la ora 5 etc. happy Funda?batting eyelashes

| dfcsb97 a răspuns:

Citind carti

| stilferlo a răspuns:

A...toti avem imaginatie, unii nu stiu cum sa o exploateze la maxim, poti viziona filme, toate genurile, sa te plimbi prin locuri in care n-ai mai fost, sa gandesti fara retineri happy

| illegal07 a răspuns:

Citescte multe carti.si documetare

| enisting a răspuns:

Te uiti la televizor orice program de desene, filme, citestii carti
ASA CEVA!

Întrebări similare