| anOnimăăăă a întrebat:

Cum sa nu iti pierzi speranta si increderea atunci cand simti ca totul se prabuseste in jurul tau?! Ce te face sa te ridici in momentul in care pici?! Ce iti da forta sa mergi mai departe?!

10 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Este o particica acolo in codul nostru genetic cu care suntem inzestrati si care iti stimuleaza dorinta de a te ridica si a traii.

| Vizitiul a răspuns:

Pai, hai sa ne gandim putin...
Daca totul ar fi ok in jurul nostru, toate ne-ar merge ca pe roate, atunci pentru ce am mai avea nevoie de speranta si incredere?
Aducem in discutie "speranta" si "increderea" doar cand dam de unele belele sau primim unele lovuturi de la viata. Daca nu ar aparea probleme si nu ne-am confrunta cu ele, nu cred ca am realiza cat suntem de curajosi si increzatori in sine. Vreau sa spun ca greutatile vietii sunt un rau necesar. Poate ma credeti nebun, dar asa gandesclaughing...
In momentul in care pici, doar dorinta te poate stimula sa te ridici, iar speranta iti da puterea sa mergi mai departe.

| mgtow a răspuns:

Eu sperante nu am dc sa am in viata daca sunt singur imi fac poftele mele personale in casa si in rest nimic daca as avea prietena da ar fi ceva dar din diferite circumstante nu vreau. In interiorul meu totul e congelat bye

| anad a răspuns:

Dorinta de supravietuire, de existenta, speranta ca totul trece si va "iesi iar soarele"!

| Laminin a răspuns:

Hei!
Mie Dumnezeu imi da puterea si taria sa merg mai departe happy
Gbu :]

| RUMBURAK a răspuns:

Cand este vreo furtuna puternica gandul ca maine va fi soare te face sa nu o iei prea tragic.nu este o chestie definitiva, vesnica. deci cand mi-e foarte greu ma gandesc ca mai devreme sau mai tarziu va trece. si voi iesi din toate cu mai multe cicatrici, mai multe experiente. dar clar, si mai puternic.

| smaranta a răspuns:

Speranta moare ultima si nimic nu e intamplator, tot raul spre bine si daca ai o farama de credinta, stii ca nu esti singur. Iar daca Dumnezeu e cu tine cine-i impotriva ta?

| baru a răspuns:

Sall. Cea mai buna intrebare, dar si cea mai grea. Traim cu speranta. Speranta moare ultima. Pana in ultima clipa, speram. Unul dintre, ajutoarele care te fac sa te ridici, este speranta. A doua, energia. Avem o energie puternica. Uni o pot controla altii, nu. Acea energie ne ridica. Combinind energia cu speranta, ne da acea putere, pentru a merge mai departe. Pe scurt. Pa

| erik a răspuns:

Prabusirea asta interioara si pierderea sperantei este in stransa legatura cu perspectiva din care privesti viata si de aici, modul in care ai invatat sa-ti abordezi problemele.Cred ca singura resursa reala de putere, care ne ajuta sa mergem inainte, este de natura spirituala, asa ca, te sfatuiesc sa actionezi prin credinta in Dumnezeu.Pe de alta parte, alunga din viata ta, nemultumirea care poate cauza apatia si depresia... bucura-te de orice clipa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu insusi, forta proprie din tine care o folosesti sa te ridici, analizezi ca ai gresit dar iti zici,, Eu nu sunt asa pot mai mult ce naiba '' Si te pui pe,, picioare '' si corectezi ceea ce ai gresit sau incerci sa te gandesti cum ar gandi altii. Sper sa iti fi fost de ajutor, nu e asa complicatwinking. Bafta!