Prin multa socializare si implicare in problemele vietii, fara insa a le vedea ca pe cine stie ce calamitate. Totul tine de modul in care privesti lucrurile.
De dorinţă nu cred că poţi scăpa,decât dacă, precum spune RomCuMenta, atingi acea stare (ceea ce mi se pare foarte greu). E imposibil, odată ce îţi doreşti ceva, să scapi de acel lucru..mai ales de confortul psihic, care poate deveni ceva ce vine în mod inconştient, involuntar.
Chiar daca nu pot sa scap il pot suprima, deoarece nu pot fi religios si rational in acelasi timp, asta e o contradictie
Bei juma de vodcă după care ți se rupe de confortul psihic. Funcționează mereu.
Nu prea poti scapa.
Daca nu poti scapa sau diminua atunci o accepti. La momentul potrivit te vei adapta situatiilor anume de viata prin care vei trece.
Vrand -nevrand te adaptezi si renunti usor la confortul psihic.
Acum depinde din ce pct de vedere te referi.
Problema se pune, ca din punct de vedere intelectual, m-am adaptat, insa mai sunt stari, cand anumite lucruri ma face sa ma gandesc cu nostalgie la o anumita religie, si uneori e un chin deoarece o duc asa cam ore intregi, daca nu si o zi.
Te inteleg...
Si or sa continue toata viata.
Pentru ca e normal. Omul are nevoie sa se simta protejat si ca facand parte dintr-un grup.
Sa stie ca orice rau i se intampla e cu un scop si ca dupa orice rau mare vine un bine.
Speranta moare ultima.
Incearca sa te gandesti la religie dar detasat, la rece.
Gandeste-te ca cu sau fara religie totul e la fel, existenta e la fel numai ca trairea ta fata de existenta e diferita din cauza ca crezi in ceva sau in altceva.
Gaseste-ti alta preocupare si lasa-ti mintea calma si relaxata.
Parerea mea.
Eh,macar nu-s singur in aceasta strare, la un moment dat, credeam ca innebunesc
Http://www.youtube.com/watch?v=ghzOYDZFIIE
Uite ceva frumos si ceva de invatat.
Eu una, il ascult si-l admir pe omul asta.
:)
anonim_4396 întreabă: