Daca te referi la Gravitatie, s-a si facut o demonstratie, ca vor cadea cu aceeasi viteza pe pamant, indiferent de masa.
Daca apar altfel de forte, se schimba situatia. este posibil ca viteza sa difere, caci si Pamantul este un Magnet,(are poli magnetici!).Dar nu am auzit de un astfel de experiment.Pe Da Vinci Channel s-a dovedit ca in VID, intr=o camera vidata, acele doua corpuri ajung simultan pe sol!)
Experienta ar trebui facuta pe Paralele diferite, simultan, cred ca tehnologia de viitor ar putea permite! Sau stiu si eu?
Inca nu se stie mai nimic despre Gravitatie! Asa consider eu!
Un ciocan de Fier, ar putea urma o alta Traictorie, pe linia campului Magnetic, si apare o componenta Vectoriala, intre Campul Magnetic si Cel Gravitational Terestru, chiar in acelasi punct de slobozire al celor doua obiecte!
Insesizabil la inaltimi MICI>
Deci, teoretic, ti-am demonstrat ca VITEZELE sunt Diferite!
Vrei ecuatii?
Daca nu le gasesti, nu are sens discutia.Nu stau acum sa ti le scriu, le gasesti si in cartea de fizica, mai noua, nu te uita la demonstratii IDEALE, care au un alt scop!
Vreau sa spun ca e destul de delicat de demonstrat EXPERIMENTAL!
Din formalismele matematice si coroborate cu legile Fizice, este evident ce ti-am zins mai inainte! Dar si astea cu rezervele ca se discuta pe spatii mici si in Vid! Altfel apar alte cogruente.
Duucu întreabă:
anonim_4396 întreabă: