| Dmesss a întrebat:

Cum se face ca @Marioara, cu intrebarile ei sofisticate, ajunge sa aiba mai multe raspunsuri decat un @Oarecare user care pune intrebari interesante, inteligente sau antrenante d. p. d. v. mental?
Inteleg ca este din clanul credinciosilor, iar semenii ei o sustin, insa toleranta nu ar trebui sa cunoasca limite in randul administratorilor siteului.
Deci, cum se face?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Nu cred ca are mai multe raspunsuri pentru ca adminii sunt mai toleranti cu ea, adminii nu cred ca pot controla cite raspunsuri primeste o intrebare, nu cred ca ii intereseaza acest lucru pe ei. Doar nu se pun ei si zic unor useri sa rapsunda la anumite intrebari. Ce se intimpla cu Marioara e faptul ca sta probabil mai slab la unele capitole, si, cum la majoritatea le plac sa se vada deasupra altora, cind gasesc pe unul care chiar e sub nivelul lor, le place sa aiba intr-un fel de-a face cu el, pentru a-si arata superioritatea. Cineva care ti-e deasupra, care vine cum zici, cu intrebari interesante, inteligente, antrenante, iti e mai greu accesibil si mai greu ii raspunzi, pe cind daca e cineva ca Marioara, ti-e usor sa ii raspunzi, si unii o fac chiar "la biza", pentru ca lipsa inteligentei intotdeauna va face oamenii sa vorbeasca.

13 răspunsuri:
| Necrophagist a răspuns:

Intrebările ei sunt mai accesibile.Vezi că în intrebarea ta interesantă şi inteligentă ai pus negaţia rău.

| DorelSudoru a răspuns:

Am vazut intrebarile eihappy dar daca asa e ce sa-i faci...doar nu te intereseaza rankul sau numari' de raspunsuri ca nu da de mancare

| Hombre a răspuns:

Bai "blandul Dmess" nu te pricep ai dat in boala oilor capii, pai ce nu-ti este clar, Măria neichii Mărie pune intrebari pentru kinderi. Invidiosule, asa Marie dăi inainte, te voi vota userul anului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

o dai cotita acum, crezi ca nu m-am prins ca tu esti Marioara? laughing

| Ramonaaaa a răspuns:

Intrebarile ei sunt aiurea, nu trebuie sa te gandesti foarte mult inainte de a tasta un raspuns oarecarehappy.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Păi...pe mine mă amuză întrebările tale. Pardon... ale ei happy.

| Vizitiul a răspuns:

Asta-i dovada indubitabila ca-n Romania predomina crestinismul, si nu avem ce face. Vreau sa spun ca tu ai intrebat si tu ti-ai raspuns, in aceeasi postare. "Cum se face ca @Marioara, cu intrebarile ei sofisticate, ajunge sa aiba mai multe raspunsuri decat un @Oarecare user care pune intrebari interesante, inteligente sau antrenante d.p.d.v. mental?" La intrebarile gandite, de obicei se dau raspunsuri exacte, ori intrebarile ei, necesita antrenarea imaginatiei in mare parte. Si normal ca are multe raspunsuri, ca imaginatia omului e bogata si interminabila. Acuma, vezi tu, pe noi ne intereseaza calitatea raspunsurilor si nu cantitatea, nu? Unde-i cantitate, nu inseamna ca-i si calitate, deci? Nu prea vad de ce ne-am indigna.

| Dmesss explică:

@Silencer, sa stii ca am pus-o bine, dar nu stii tu sa interpretezi.

| Malphas a răspuns:

Face vrăji. Ardeţi-o pe rug! Sau ardeţi-o în alt fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Infraverde eu sunt fermecatorul de pe site,pardon, farmecistul,daca doresti ceva farmece spune-mi si te voi ajuta,lucrez numai cu magia alba si nu sunt neam cu mamu omidu sau alte rase dina astea rasate, am trecut prin multe in viata si am invatat multe de la calugari, fetelor ardeti-ma cum doriti voi

| ania a răspuns:

Pare pasionata si abordeaza cel mai fascinant subiect al omenirii, Dumnezeu.

| Necrophagist a răspuns:

Dmess:
Inteleg ca este din clanul credinciosilor iar semenii o sustin.Pana aici e ok
Insa toleranta nu ar trebui sa cunoasca limite in randul administratorilor siteului
Cred ca trebuie sa scapi de nu de langa ar trebui altfel nu ai mai pune conectorul „insă"

| mihaibrasov a răspuns:

Ei, intrebarile de un rand se citesc mai usor. Dar e rau ca umple sectiunea asta de stiinta/filosofie cu tampenii. Oricum, joaca nu dureaza mult, te asigur. Putini ramanem pe site in mod constant si raspundem des, in rest, vin oameni si pleaca dupa ce isi dau seama la ce nivel inferior sunt de gandire si mai ales, ca nu pot face fata unor polemici mai avansate.