| OctavianDanielMaria a întrebat:

Cum se face ca sistemul imunitar al femeii nu ataca materialul genetic al barbatului? Aici pot sa raspunda si religiosii. Ca sunt interesant ce zic si ei.

10 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu are timp organismul sa il rejecteze,deci ovlul care este al femeie,se deplaseaza din ovar spre uter,in drum,este fecundat,ele continua sa se deplaseze,apoi se fizeaza de uter.
In acel moment sistemul imunitar ar trebui sau ar ptea sa il atace,fiind un organism strain.
Dar se intampla ceva ciudat laughing alt sistem al femeie anuleaza comanda,sau mai exact pacaleste sistemul imunitar ascunzand noul organism.
Cum face asta,inca nu se stie exact,dar studii mai recente arata ca ceva de genul asta se intampla.
Apoi cand noul organism este complet,oranismul femeiei elimina acea bariera,sau cum sa-i zicem scut ce apara fatul,organismul ei atunci reactioneaza expulzand afara oranismul strain,asa are loc nasterea.

Pana nu stiu cand se credea alte povesti,dar de fapt nasterea este cauzata tocmai de eliminarea protectiei,sau ce sistem este ala ce ascunde fatul,cand este inlaturat organismul expulzeaza afara.
Chestia asta am citit undeva,nu mai stiu exact unde,nici nu am explicat eu bine,dar cam ceva de genul asta,zic aia ce studiaza ca s-ar intampla.
Daca te referi la spermatozoizi, aia da, este o chestie interesanta si inca nu se stie cauza pentru care nu is eliminati de sistemul imunitar.

Adica nu ma refer la spermatozoizii din uter, sau trompe, aia mor oricum, iar daca nu mor is eliminati de sistemul imunitar.Este vorba de spermatozoizii care migreaza in spatele ochilor la femei laughing aia se pare ca nu-s atacati de sistemul imunitar, nu stiu nici cei care au descoperit chestia asta.
Despre ce este vorba.Nu sa urmamrit deloc chestia asta,nu mai stiu exact,ceva femeie la care sau facut ceva teste si sa descoperit intimplator.
Fmeile care fac s.x oral si care iau sperma in gura,ei o parte din sparma se duce prin nas, ajunge la ochi, se duce in spatele ochilor si acolo se transforma in celule, dar in celule straine de femeia respectiva.
Cei care au descoperit chestia asta au ramas si ei wow laughing deci o femeie in aara de celule ei, mai are in organism si celule straine, poate avea si 2-3 sau mai multe, fctie de cei cu care s-a culcat.
Nu glumesc, cauta si o sa vezi, chestia este mai recenta si intimplator sa descoperit.
Deci aceste celule straine nu-s atacate de sistemul imunitar.Ca sa vezi unde dai si unde crapa laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca avem aceleasi elemente chimice, acelasi ADN.

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Acelasi ADN are si o planta, deci despre ce vorbim pe aici?

| anonim_4396 a răspuns (pentru relian):

Tocmail la asta m.am gandit. Daca un vecin "insurubeaza" o capra nu patesc nimic amandoi ca sistem imunitar. Poate doar ceva extern din cauza mediului sa ii afecteze in vreun fel.

| Jus7t a răspuns:

Nu știu da o sa mergi în iad pentru întrebarea asta.
Barbosul se enervează rapid și nici nu știi ce psihopat poate sa fie.
gândește te ca o minte normala nu o sa se gândească sa chinuie oamenii o eternitate.

Răspuns utilizator avertizat
| Jus7t a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Pai ce rost are să fii Dumnezeu și sa nu chinui amărâții? Dacă nu te amenință nimeni ca mergi în iad dacă nu faci cum vrea el parca nu are farmec viata.
la ce sa trăiești relaxat când poți sa te gândești ca următorul pas s-ar putea sa fie în iad?
și gandeste te cât de aroganți sunt creștinii, se bucura ca ei merg în rai și când vad câte un necredincios zic ca "pf, taranu dracu, ce destept sunt eu ca merg în rai și prostu asta inferior merge în iad"
bine, nu toți sunt asa, sunt foarte mulți de treaba și oameni buni, da eu vorbesc de restul.

| Mopmop a răspuns:

Exista cazuri. Nu pot sa imi aduc aminte acum insa este o reactie alergica la ..erma barbatului in timpul actului sexual...

| iustinhoodnikka a răspuns:

Majoritatea oamenilor cred ca sistemul imunitar ataca doar corpuri externe, dar asta e fals. Sistemul imunitar ataca ce vrea, unul dintre rolurile acestuia este sa scape de celulele defecte. Biologic, scopul principal al omului este sa se reproduca, asa ca sistemul imunitar a decis sa nu atace tipul acela de celule