anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se mai poate ca in ziua de azi sa fii natural, sa SIMTI, cand, in mijlocul padurii plin de hotele te uiti la cer si vezi o lumina, si nu intelegi daca e o stea stralucitoare sau un avion care merge in Dubai?

6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Una e cand te uiti si alta e cand simti. Ce are naturaletea cu vederea? Daca nu vad bine, inseamna ca-s artificial? Eu nu cred! Mai degraba sufar de-o miopie sau orice alta dereglare de natura vizuala.

| MeScorpion a răspuns:

Se poate, du-te la tara, acolo nu sunt hotele si daca esti in padure nu vezi avioanele de frunzisul copacilor. Have fun.

| DorelSudoru a răspuns:

K inteleg nu iti place tehnologia...Dar obisnuieste-te tot timpul ceva va evolua...

| Nicky29 a răspuns:

Simplu fi asa cum vrei tu sa fi si cum simti nu conteaza ca trece un tigang cu 4 clase cu ML pe langa tine si in el se afla fata visurilor tale. Tiganu este asa cum vrea societatea sa fiewinking si o sa ajunga acolo unde vor cei de suswinking dar tu esti asa cum vrei tu sa fi si poti ajunge oriunde vrei tu sa ajungi. Asa ca go for it.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prin exercitiu ajungi sa percepi lucrurile asa cum sunt, daca te-ai dus pentru prima oara in padure, atunci...te-ai grabit cu intrebarea, te poti adapta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasi lumina sa treaca si,daca nu vine nici un zgomot,negresit era "stea stralucitoare", balon meteo, meteorit sau o incadrezi la ozn-uri.Cit despre destinatia avionului cred ca tragi a Virinel Columbofilul.