Mai bine? Nu-mi trece nici o altă variantă prin cap, sorry.
...le complimenteaza, se dă bine pe lângă ele, dar în realitate numai el ştie câtă ură poartă în suflet.
Mama ce blonda esti? Natural sau artificial? Sa stii ca oricum ar fi esti frumoasa cu crengi.Si ochii, doamne zici ca te indeamna la visari transcedentale.Mi-am ascuns misoginia bine?
@blondissima - N-am motive sa-mi ascund misoginia, si apoi n-am calcat in prapastia naivitatii sa am un target fix, de neatins. Misoginitatea incadreaza termenul de ''majoritatea'', nu ''toate'', iar atunci cand fac un compliment unei femei sunt mandru, fiindca am avut posibilitatea s-o fac, c-a meritat.
Edy, Biblia poate ai citit-o, Coranul ma indoiesc. Iar daca ai citit sau incercat sa citesti vreo traducere este egal cu zero. Deci, noi doi, nu putem vorbi despre subiectul asta.
@Smith, Am intrebat cum se mascheaza nu ce-i mai misogin pe lumea asta, ca aici nici nu-i nevoie sa intreb pe nimeni.
@Flav, nu mi se pare deloc. Imi spui printre randuri ca esti misogin si nu o ascunzi, sau poate ma insel, de... tu stii mai bine.
Dar daca nu ma insel, si esti, ipotetic vorbind cum ti-ai ascunde misoginia cel mai bine?
@Smith, exact pentru ca un misogin (nu fals) nu face complimente femeilor e cel mai bun mod de a-si masca misoginia.
P.S. Ai vrut sa ma contrazici, afirmand sau confirmand?
anonim_4396 întreabă: