Pai demonii sunt ingeri decazuti, deci demonul e jumatate demon jumatate inger , cred.
Ingerii si demonii exista doar in imaginatia crestinilor care au fost invatati timp de 2000 de ani sa creada tampeniile acestea.
Jumate inger jumatate demon este,, Dracu'' Care daca nu stiai a fost cel mai bun inger dupa ce l-a tradat pe Dumnezeu.
Tot inger. Demonii sunt gen "ingerii intunericului ". Oricum, pentru ce-ti trebuie? Prea multe filme de groaza?
Avand in vedere ca Satan a fost odata cel mai bun inger al raiului, si a fost exilat de Dumnezeu, acesta a devenit decazut, insemnand ca s-a " tras " de partea iadului unde a devenit - rege -.
Deci fiinta numita jumatate demon jumatate inger se poate numi inger-decazut sau, in cel mai bun caz hibrid ^_^.
Stiu ca fiinta aceea este copilul unui inger si al unui demon parca...
Am citit comentariile voastre si as vrea sa va spun ca e o dif intre un 'inger decazut' si demonii
Ingerii decazuti sunt aceia care nu au respectat voia lui dumnezeu si au coborat pe pamant pentru ai ajuta pe oamnei dar acesti ingeri au inca posibilitatea de a se intoare in rai, pe cand demoni nu mai au acest drept din cauza ca acei ingeri care au luptat de partea lui lucifer pentru al detrona pe dumnezeu au infaptuit tradare care este cel mai mare pacat si cel mai adanc dintre toate ' adica ati citit sau ati vazut infernul lui dante ceva de genu ' cred ca asta e dif intre ingeri-decazuti si demoni parerea mea acum depinde cum va ganditi voi la intrebare si la sensul ei