| AvalohAlyn a întrebat:

Cum se numește pasiunea sau chestia asta adică placerea de a citi cărți și viziona documentare și a citi orice despre subiectul viata după moarte sau viața după viața cum vreți să îi ziceți? De când sunt mic m-a preocupat întrebarea asta foarte mult, daca mai există ceva după moarte, cum se numește pasiunea sau domeniul/atracția asta?
Cea mai frumoasa carte pe care am citit-o este Viața după Viața a lui Raymond Moody și Întoarcere in Lumea de Dincolo de George Ritchie.
A și cum vi se pare aceasta pasiune atipica?

3 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Obsesie

| AvalohAlyn explică (pentru sabin89):

Pasiune? Atracție? Curiozitate spirituală sau căutate de răspunsuri existențiale? Nu fi dur, pentru că vreau sa zic că toată viața m-a preocupat să aflu și să caut răspunsurile la întrebările existențiale ale omenirii și vieții.Nu e obsesie ci pentru mine adevărată pasiune.Ori obsesia e nociva, pasiunea asta parca îmi dă speranță.

| sabin89 a răspuns:

Răspunsurile la întrebările existenţiale nu le-a găsit nici Vlad-Ţepeş, nici Mircea cel Bătrân, nici Baiazid, nici Vladimir Putin, nici Joe Biden, nici Iohanis, nici ăia de la NASA, nici Bill Gates, nici Elon Musk, nici toţi laureaţii Premiului Nobel. Ar fi posibil să le găsesc eu sau tu?