Este usor sa gasesti fericirea, dar este greu sa o mentii.
Trebuie in primul rand sa intelegem de unde provine.De la satisfacerea unor nevoi/dorinte, nu?
Dupa ce o dorinta este satisfacuta este inlocuita automat cu alta.Din aceasta cauza fericirea nu se gaseste in lucruri materiale, deoarece mereu ne vom dori tot mai mult pentru a ne satisface nevoile.
Fericirea absoluta este imposibila, insa eu cred ca se poate obtine o fericire de durata prin dezvoltare personala, prin autocunoastere.Cand vei ajunge impacat cu tine insuti poti spune cu adevarat ca esti fericit.
Este mult de discutat pe aceasta tema. Daca te intereseaza si vrei sa aprofundezi iti recomand cartile lui Schopenahuer.
Cu talent.
Fericirea nu e ceva de pipait sa zici c-o ai sau nu.
Dupa mine nu exista fericire pe acest pamant. Incerc sa fiu cat de optimist pot, dar din pacate...
Asta pentru ca dai prea multa atenție energiilor negative.
Esti fericit?
impartaseste si cu mine secretul
Nu e un secret, trebuie să te mulțumești cu ce ai și cu ce ești ca să vina starea de satisfacție și aia e fericirea, cred. Cel puțin pentru mine asa e.
Cu talent.
Fericirea nu e ceva de pipait sa zici c-o ai.
Dupa mine, nu exista fericire pe acest pamant.Incerc sa fiu cat de optimist pot, dar nu pot inchide ochii si sa zic ca-s fericit.
Dar daca ar fi ceva comparat cu fericirea atunci e starea de multumire/satisfactie..Cred
Bafta
Eu cred ca fericirea chiar exista, este un sentiment puternic asupra unei persoane sau obiect sau reusita, intr-o relatie de dragoste succesul este sa hranesti relatia, sa dai tot timpul tot ce e mai bun astfel fericirea nu dispare.
EyePreciateYou întreabă:
Vernusio întreabă: