Si pentru ca pare un paradox, sau intrebarea mea e incadrata la categoria filosofie si parca aud deja ironiile si comentariile voastre : nu, nu-s filosof ca n-am nevasta
Gabytzza. dupa cum privesti, citatul nu e al meu. Putea sa fie asa bine si pe dos, sa n-ai sot bun si sa filosofezi; am vrut sa ating si aspectul asta prin ''valabil si pentru femei'' dar asta insemna sa schimbi si citatul din nevasta-sotz
Ma uit in fiecare zi in oglinda suficient timp sa-mi dea motive de gandire dar intrebarea asta nu mi se pare rautacioasa deloc, ce e-o realitate transpunsa in gandurile unui mare filosof.
Faptul ca sunt misogin, cum am afirmat pe site parca la alt theard, nu conteaza de moment ce am o anumita balanta si stiu sa privesc lucrurile din mai multe unghiuri. Iar asta nu-mi refugiaza dreptul de a spune lucrurilor pe nume!
Zbenguici i-am raspuns Gabytzzei ceva in legatura daca puteti raspunde. da, scoate nevasta si puneti sotz.
Ma asteptam la astfel de reactii, s-au atacat femeile cum era si normal si au inceput sa se estompeze pe aici.
Of, dulce Romanie...
Lia tu vorbesti serios?
zbenguici : daca vrei sa faci asta, inseamna ca vei imbogati lumea cu inca un filosof; eu prefer sa fiu fericitul din postura amantului
Tudore, cu 2 stupid-uri, si asta a fost intr-un interval de 5 minute amandoua si care e baiul daca a facut-o? lasa-i sa se simta bine
lia : Nu, nu se pune.
Inseamna ca barbatul tau va semana leit cu Cioran. Iti dai seama sa-l inseli si c-un barbat, si c-o femeie, Cioran ar fi minciuna prin ce trece el
Gabytzza n-am nimic cu tine, numai ca ai exagerat cu ''privitul in oglinda'' si ca le pun pe toate in aceeasi oala. Eu ma refer la termenul de ''general'', ''majoritatea'', ca doar nu-s absurd. Daca le bagam pe toate in aceleasi oala, asta insemna sa fiu acum homosexual, sa devin calugar sau mai stiu eu ce minuni!
In privinta link-ului dat, observa ca acolo am pus citatul si am intrebat daca sunt de acord si cine il sustine, n-am luat-o ca o certitudine, precum si postul asta afirma cuvantul ''fericit'' - daca detzii o nevasta buna, deci exista! - asa ca le-am incadrat oare pe toate in aceeasi farfurie?
Incearca sa vezi esenta, e si normal sa tind spre subiectivitate fiindca e gandirea si conceptiile mele, dar atat timp cat incerc sa transpun lucrurile obiectiv, anumiti factori dispar.
Iti respect totusi parerea.
Lia - ce trebuia sa raspund ca sa te ascunzi si sa spui ca nu esti sau ca ai glumit?
M am exprimat eu gresit, daca tu ai spus ca te gandesti sa-ti dezvolti material de amanta, sa stii ca sunt disponibil
Zbenguici, cum sa fiu disponibil pentru job-ul de sotz daca ai spus ca vrei sa bagi material in cel de amanta? Vrei sa-mi frangi inima dupa?
Nu stiam ca majoritatea sunt misogini, adica stiu de multi, dar n-am calculat ca procentajul se rezuma la termenul de ''majoritatea''. Inseamna ca sunt realisti si ma bucura lucrul asta.Hai gabitzza, taxeaza-ma iar
Flav, femeile au voie sa raspunda la intrebarea ta? Pentru ca in viziune socratica - conform citatului- eu nu am cum sa devin filosof pentru ca, oricum, nu imi pot lua nevasta. Atunci, daca filosof nu sunt, nici nevasta nu pot sa imi iau, ce pot deveni eu?
@Flav eu nu m-am atacat, eu m-am delectat. Cum altfel imi puteai raspunde si mie atat de personalizat? Si iti iubesc personalizarile :X
Eu nu am stofa de filosof, nici de nevasta. Dar ma gandesc sa imi dezvolt material de amanta. Asa poate oi putea sa le fac pe amandoua. Tu ce crezi?
@Flav... esti disponibil pentru postul de sot?
Stii la ce stau si ma gandesc: cati dintre filosofi au fost gay si fericiti in acelasi timp. Oricum majoritatea au fost misogini, dar asta nu ma jigneste pentru ca nu m-au cunoscut personal Ce ma infoi in pene, parca as fi un paun intre gaini
Pai, draga Flav, imi trebuie un sot pentru a deveni amanta. Si ii trebuie si celuilalt sotie, pentru a fi amanta sa. Eu vreau sa cunosc toate tainele inselatului (pe ambele parti). Deci intai, caut sot.
Inima nu ti-o voi frange pentru ca nu vei sti. Vei fi fericit. Eu voi excela in arta minciunelelor, iar partea ta filosofica va muri incet si sigur. Iar daca va renaste, ti-o voi implini pentru ca pot fi (uneori) un partener de discutii bunicel. Si dupa ce va fi implinta partea respectiva, se va anihila de la sine.
Faptul ca si dvs. sunteti misogin nu ma supara; ba dimpotriva, o iau ca pe un compliment. Femeile, eternul mit, sunt greu de inteles. Iar ca sa il citez de Dobro "Daca nu esti misogin, nu poti iubi femeia".
Iar dezlegarea mitului: femeile nu sunt greu de inteles, sunt doar prost...
Numai bine
Sa inteleg ca o nevasta buna va pune la treaba si nu mai aveti timp de filozofat! Unde era fericirea voastra!
Flav, imi poti raspunde prima data tu la intrebarea mea?
In functie de asta, sa iti pot oferi si eu un raspuns
Flav, nu este vorba de asta, ci de faptul ca, mi-ar fi placut sa imi raspunzi la intrebare si tu ai evitat acest lucru
Nu ma ascund de nimic, am facut doar o gluma
Se pune si la fete? deci sunt ...filozof? chestia e ca nu sunt casatorita