| Flav a întrebat:

Cum spunea dragul nostru Socrate : "Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof."
Intrebarea mea este : Cati filosofi avem pe site?

34 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Flav... esti disponibil pentru postul de sot?batting eyelashes
Stii la ce stau si ma gandesc: cati dintre filosofi au fost gay si fericiti in acelasi timp. Oricum majoritatea au fost misogini, dar asta nu ma jigneste pentru ca nu m-au cunoscut personal smug Ce ma infoi in pene, parca as fi un paun intre gainihappy

| Flav explică:

Zbenguici, cum sa fiu disponibil pentru job-ul de sotz daca ai spus ca vrei sa bagi material in cel de amanta? Vrei sa-mi frangi inima dupa? broken heart
Nu stiam ca majoritatea sunt misogini, adica stiu de multi, dar n-am calculat ca procentajul se rezuma la termenul de ''majoritatea''. Inseamna ca sunt realisti si ma bucura lucrul asta.Hai gabitzza, taxeaza-ma iartongue

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Pai, draga Flav, imi trebuie un sot pentru a deveni amanta. Si ii trebuie si celuilalt sotie, pentru a fi amanta sa. Eu vreau sa cunosc toate tainele inselatului (pe ambele parti). Deci intai, caut sot.smug

Inima nu ti-o voi frange pentru ca nu vei sti. Vei fi fericit. Eu voi excela in arta minciunelelor, iar partea ta filosofica va muri incet si sigur. Iar daca va renaste, ti-o voi implini pentru ca pot fi (uneori) un partener de discutii bunicel. Si dupa ce va fi implinta partea respectiva, se va anihila de la sine.

Faptul ca si dvs. sunteti misogin nu ma supara; ba dimpotriva, o iau ca pe un compliment. Femeile, eternul mit, sunt greu de inteles. Iar ca sa il citez de Dobro "Daca nu esti misogin, nu poti iubi femeia".

Iar dezlegarea mitului: femeile nu sunt greu de inteles, sunt doar prost...

Numai bine happy

| CrucifiedCountess a răspuns:

Se pune si la fete? deci sunt ...filozof? chestia e ca nu sunt casatorita big grin