| Diamondnsr a întrebat:

Cum spuneti ca este bine la 15 ani -sa fi copilaros
- sau sa fi matur
Eu sunt matur fata de generatia mea ei se copilaresc si gadila toata ziua eu am responsbilitati ma controlez, ei mai vin si la mine mai imi dau una cu capul lor au glume de copii idioti.Ce pareri aveti despre maturitatea la 15 ani?

11 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Tare ma tem ca tragi semnul egal intre "derbedeu" si "imatur" si intre "gluma" si "imbecilitate cu efect umoristic pentru imbecili".

| Mădă0611 a răspuns:

Sa fii copilaros (inocent), si matur cand situatia o cere.

| sublime89 a răspuns:

La 15 ani e cel mai dificil pentru ca esti undeva intre copilarie si maturitate. Cred ca depinde de personalitatea fiecaruia si de felul in care este obisnuit din familie.

| Duucu a răspuns:

Tu știi ce părere am eu despre oamenii maturi, nu?

| Crucified a răspuns:

Un căcat.

| OOOLEOOO a răspuns:

Sa fi tu insuti.

| Exilee a răspuns (pentru OOOLEOOO):

De ce am impresia ca este un context inselator " sa fi tu insuti" hmm thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii fi tu matur, dar cu scrisul stai cam prost. Abia asta este grav.

| Alexxxxx1 a răspuns:

Since la 15 ani ar cam trebui sa fii matur, insa intr-o anumita masura: esti matur, deci nu faci prostii, stii care sunt limitele, te comporti cat de cat...
Insa faza cu glumele is perfect normal, iar daca ai zis cu faza ca iti dau una cu capu- te lovesc, atunci e perfect normal la varsta asta. toti adolescentii vor sa se dea mari, sa afirme ca ei is mai smecheri ca tine, ca sa fie respectati. stiu cum e, eu am 14 ani. insa oricum, eu zic sa fii doar tu insatiwinking eu niciodata nu mi-am facut griji ca sa fiu asa sau asa, ci mereu am fost eu insumi si am o viata frumoasa, am sute de prieteni/e, ma inteleg bine cu toata lumea, la nevoie ma descurc cu orice problem...
Fii doar tu insuti!